Merhaba arkadaşlar,
Elimizde yaklaşık 30 adet site bulunmakta. Bunlardan 8-9 adetine yeni yazarlar almayı duşunuyoruz. Bu yazarlar ile bir yazar kadrosu yapmayı planlıyoruz. Eğer sizde butun gununuzu bilgisayarda geciyor veya gunde en az 5 konu yazabileceğinizi duşunuyorsanız hemen bu işe başvurabilirsiniz.
Oncelikle size işimizi tanıtalım. Sitelerimizin arasında Android siteleri, işkur, ilan, ekişler ile ilgili ve daha farklı bolumlerde siteler bulunmakta. Sizde hemen bu sitelerden birinde calışabilirsiniz.
Peki Neden bizle mi calışmalısınız? Acıklayalım. Biz yazarlarımıza gerektiği şekilde değer veririz. Onlara yazdıkları konu başına dolgun ucretler oderiz. İstedikleri zaman (haftalık-aylık) olarak ucretlerini alabilirler.
Bu alınacak yazarların bizi yarıyolda bırakmamaları gerekiyor. Aylarca yıllarca calışmalarını istiyoruz. Eğer oyle bir kac gun yazıp ben sıkıldım diye bırakacak varsa bunu bizlere soylesin ya da hic gelmesin.
Aradığımız diğer kurallar:
-Kesinlikle alıntı yapmak yasaktır. Alıntı gorduğumuz konuları siler, sahiplerini atarız. Bunlarda paralarını alamazlar.
-Gunde en az 5 konu eklemeleri gerekmekte.
-Calışkan kişileri bekliyoruz. Bir sure sonra sıkıldım ayrılmak istiyorum yok.
Bana nasıl mı ulaşabilirsiniz?
İster buradan PM atın ister "[email protected]" adresine mail yollayın istersenizde skype "berkanesk26" yı ekleyin.
Duzenli Konu Ekleyecek, Farklı Sitelerde Yazar Kadrosu Aranıyor
Editörlük - Post İşleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Editörlük - Post İşleri
- Duzenli Konu Ekleyecek, Farklı Sitelerde Yazar Kadrosu Aranıyor