Dersteydik. Bağırsaklarım guruldamaya başladı. Yanımda oturan kız, "Telefonun caldı galiba" dedi (titreşimi kastederek). Bozuntuya vermeden cantamdan telefonumu cıkardım, gulumseyerek, "Mesaj gelmiş" dedim ve olmayan mesajı okudum! Hatta cevap da yazacaktım ama abartmayayım dedim.

Flash Tv’de bir alt yazı;
”Azrail kadının canını alırken kameralara nasıl yakalandı.. AZ SONRA”

Hemşireyim. Bir hasta gecenin ucunde sırtının kaşındığı şikayetiyle gelmişti. Nobetci dahiliye uzmanımız da hastanın sırtını iyice kaşıdıktan sonra, "Gecmiş olsun" deyip uğurlamıştı. Boyle hastaya bence de en iyi tedavi yontemi bu.

Beyaz gomlek, siyah kumaş pantolon giymiş, bıyıklı, ''musait bi yerde inebilir miyim?'' diyenlere ''eyvallah gardaş'' diyen minibus şoforunun cep telefonun melodisi Avril Lavigne'nin ''My Happy Ending'' adlı parcasıydı (hani arabeskciydin)

Babam Formula 1 seyrederken spikerin Schumacher 4 tekeri 7.2 saniyede değiştirdi.. demesi uzerine
- Elin oğluna bak, biz 2 senedir bi tekeri değiştiremedik

Dun CD satan bi yere girdim.Oyun almak icin.. Aramızda şoyle bir dialog gecti;
-Selamın aleykum, Conan geldi mi abi?
-Kim?
-Hayırlı işler abi

İkiz kardeşimden bir gun sonra saclarımı kestirmeye gitmiştim. Berberin suratının aldığı şekli hÂl unutamıyorum

Bir arkadaşıma babası aynen şoyle bir mesaj atmış: "Oğlum eve gelirken 3 tane ekmek al. Haa, yok yok, alma. Annen var diyor." Hey Allahım yaa

Dumurum bir cocuk maması uzerinde yazan bir yazı:mamayı hazırladıktan sonra temiz bir kaba koyup temiz kaşıkla cocuğa yedirin

Apartman yoneticimizin apartman giriş kapısına yazdığı yazı..
Var gucunuzle itiniz….

Bufeyi aradım. Aradığım numaradan emin olmak icin, "Bufe mi?" diye sordum. Cocuk,
"Şimdilik oyle ama ilerde Allah izin verirse buyuk bir market olmayı planlıyoruz" dedi.
HÂl guluyorum

Film Orhan Gencebay'ın mıydı yoksa Ferdi Tayfur'un mu hatırlamıyorum. Ama ikisinden birinindi. Kor olan kadın eve girdiğinde ilk iş olarak ışıkları acmıştı!

kucukken annem domatesleri rendeleyip pet siselere koyar..onu yemeklere falan herseye kullanirdik....ben bahceye ciktim..annem bu pet siselerden birini acarken icinden basincli hava olusmus...annemin siseyi acmasiyla bir patlama ve heryer kipkirmizi..ben de camdan heryere kan sicramis sandim ve aglaya aglaya anne olmeeeeee diye bagira bagira anneme kostuydum...

alıntı