Son zamanlarda birkac uyenin başına gelmesinden dolayı biraz daha uyanık olmanız icin bir konuyu hatırlatmak istedim
Orneğin xxx$ paypal bozduracağım/alacağım diye başlık actınız ve hemen sizi biri msn'e ekledi .. ( benim adım uzerinden kimsenin başına gelmedi ama ornek veriyorum ) Orneğin ekleyen kişinin msn adresi [email protected] . Bana ait mail değil ama adam benim adımı kullanmak icin [email protected] .com şeklinde bir mail/msn oluşturuyor ve size ulaşıyor. Kendisini benmiş gibi tanıtıp profil linkimi verip olumlu traderleri gosteriyor. Sizde doğal olarak guvenip alışveriş yapabiliyorsunuz. Sonuc olarak dolandırılıyorsunuz. r10'da ilk kez teacher rumuzlu uyenin başına geldi , sonra fikir alan dolandırıcılar surekli bu yontemi kullanmaya başladı..
Tavsiyem sizi msn'e ekleyen kişinin profilini inceleyip msn adresi aynı mı diye kontrol edin. Daha sonra "test" vb kısa bir pm atmasını isteyin kontrol icin.
Kanı bozuk insanlar gitgide artıyor , helal kazancınıza biraz daha fazla sahip cıkın kendinizi sağlama alın her zaman..
Konu Sabitlenirse iyi olur.
Yeni Dolandırma Yontemleri (Paypal)
Sanal Ödeme Sistemleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Sanal Ödeme Sistemleri
- Yeni Dolandırma Yontemleri (Paypal)