Selam Arkadaşlar,

Bahsettiğim konu gece 2:30 sularından , şu vakte kadar devam etmektedir.

forumdan @BaTuX Nick'li arkadaş ile p.m yolu ile goruşerek 200$ pp almak istedim , kendisi msn'e ekledim ve konuştuk.Daha sonra ise p.m olarak hesap numarasını ve bilgileri attı , gecesine ise gonderdiği hesap no'ya 200$ * 1.45 kurdan 290 TL para yatırdım (ki kendisine de dekont resmi gonderdim yolladığıma dair).Aradan 3-4 saat gecmesine rağmen hala paypalımda parayı goremiyorum , ve kendisine msn'den yazmamda ise cevap alamıyorum.Sadece 1 ara "hocam neye korkuyorsun gonderiyorum iste yemek yedim kusura bakma" diye yazdı fakat forumdan takip ettiğim kadarı ile kendisi bunu yazdıktan 3-4dk sonra ozel mesajlarına girdi.ve bir sure sonra MSN'de durumu meşgul iken oğle yemeğinde moduna geldi.

Bu arkadaşa iyinet'te eski olmasından ve gecmiş mesajlarında da bir problem olmadığı icin guvendim ve 290 TL para yatırdım , bilmiyorum kotu mu iyi mi bir insandır fakat şu an yanlış yaptığı ortada.Ticaret ahlakı bu olmamalı.Bugun icerisinde paypalı gondermezse , avukat ile goruşup yasal olarak yapılabilecek şeyleri goruşeceğim.Aksi taktirde ise şunuda unutmasın ki bu işin yakasını bırakmayıp sonuna kadar gideceğim.

*Hatam varsa duzeltin lutfen , mod'lar p.m logları , msn logları , konuşmaları ve dekont isterse gonderebilirim.

Saygılarımla,