Oncelikle herkese iyi pazarlar, iyi forumlar dilerim. D-Smart ile yaptığım sozleşmeyi bitirdim ve Kablonet'in 100 gulduren tarifesine geciş sağladım. D-Smart'ın verdiği modemin( TP-Link TD-W8961N) internet hizmetini salona taşımasıyla alakalı cekim problemleri vardı. Bu sorunu yakın bir zamanda mi Wi-Fi repeater Pro cihazıyla halletmiştim (16 Mbit'e kadar internet hizmeti sağlayan onceki d-Smart tarifemde 'salonda' 10-12 Mbit civarlarında hız alıyordum). Kablonet'e geciş sağladığımda ise cihazı (mi Wi-Fi repeater) sıfırladım ve 2.4 GHz bandında yayın yapan Wi-Fi ağımdan (mi Wi-Fi repeater'ın 5 GHz uzerinden internet yayını alma ozelliği yok ve Kablonet modemlerde bildiğiniz uzere eş zamanlı olarak 2.4 GHz ve 5 GHz hizmeti veriliyor) hizmeti almak uzere kurulumu yaptım. Wi-Fi repeater'ım onceki yerinde olmasına rağmen ceşitli kesilmeler vs yaşatıyor. Cozum onerileriniz nelerdir? Acaba 5 GHz hizmeti 2.4 GHz uzerinden yayın alan cihazların akışını mı kesiyor? 5GHz hizmetini modem uzerinden kapatırsam sorun duzelir mi?