ASUS DSL-N16 modem kullanmaktayım. İnternette biraz araştırma yapan gorecektir ki insanı hayattan soğutan bir model. O kadar sacma durumları var ki anlatırken sinirden gulme alıyor insanı. Orneğin modemi arayuzden değil de kapatıp acarak resetlerseniz gun icinde bir ya da iki kez internet kopuyor ve bu kopma kendiliğinden duzelmiyor. Tekrar kapat ac yapayım derseniz dongu devam ediyor illa arayuzden resetlemeniz gerekiyor. Peki sorunlar bununla bitiyor mu ? Hayır. Arayuz resetlemele işlemi sonrası modem 3. gun hızınızı duşurup ping değerlerinizi yukseltiyor. Şaka değil ISS'den gelen veride hicbir problem yokken modem kafasına gore yavaşlamaya başlıyor. Care ? Evet arayuzden tekrardan modemi resetlemek. Bir cok kişi icin gunde 1-2 kez kesinti veyahut duşuk hızlar sorun olmayabilir lakin kullandığım programların surekli online olması gerekcesiyle cileden cıkıyorsunuz. Buraya kadar yenisini aldığımda direkt cope atacağım urun hakkında başkalarının mağdur olmaması icin gerekli bilgileri vermeye calıştım.

D.N: Kablolu bağlantı sağlayıp, Turknet VDSL kullanmaktayım. Firmware guncellemelerinin hepsi yapılı.

Asıl konu ise 500-600 TL bandında yukarıda saydığım sacmalıkları bana yaşatmayacak bir VDSL modem onerisi istiyorum sizlerden.