Masaustu bilgisayarımdan (Gaming), dizustu bilgisayarıma (streaming) Source programıyla goruntu aktararak yayın yapmaktayım. Fakat şoyle bir sıkıntı yaşıyorum: Goruntu aktarımı sırasında gorev yoneticisi kaynaklarına gore ağ kullanımı iki bilgisayarda da ortalama %95 gibi bir kullanıma sahip. Bu da beraberinde oyunlarda ping sorununu yaratmakta. Problemle alakalı bircok metin okudum, video izledim fakat hicbir olumlu sonuca ulaşamadım. Edindiğim bilgilere gore problemin kaynağının yerel ağ hızının 100 Mbps olması. Bunu 1 gbps'ye cıkarmaya calışsam da (Realtek PCI-e Gbe Family Controller Ozellikleri / Gelişmiş / Hız & İkili / 1.0 Gbps Tam İkili olarak sectim) olumlu bir sonuc alamadım (Realtek PCI-e Gbe Family Controller stuck 100 Mbps). Guncel NIC surucusunu de yukledim o da işe yaramadı. Sistemlerim icin biri bir metre CAT5 biri 2 metre CAT6 kablo seceneklerini kullandım ikisinde de olumsuz sonuc elde ettim (kablo fiyatları ucuz). Sizce hatayı nerede yapıyorum veya bu işi nasıl cozerim, yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkur ederim.
Dosya Ekleri

awdsadasd.png 6,9 KB · Goruntuleme: 300