Sizede bu mail geldımı yoksa bu aldatmacamıdır bana gercek gıbı geldı hıcbı yanlıs goremedım eger dogruysa herkese hayırlı olsun!!!

Moneybookers Turkce sitesi hizmete acıldı!
Sayın xxxxxx,

Turkce konuşan muşterilerimize servislerimizi artırma amacıyla sitemiz moneybookers.com ’un Turkce versiyonunu kullanıma actık. Bu sizi ilgilendiriyorsa ve Moneybookers ’taki tercih edilen dilinizi Turkceye cevirmek istiyorsanız, lutfen şu adımları takip edin:

1. Moneybookers.com sitesine girin. Eğer Turkce gorunmuyorsa, ust sol koşede Turk bayrağına tıklayın. Bayrağı goremiyorsanız, web tarayıcınızın onbelleğini (cache) boşaltın ve siteyi yeniden acın.

2. Bundan sonra hesabınıza giriş yaparak, 'Hesabım' > 'Profil' bolumune gidin ve tercih edilen dil olarak "Turkce" secip sayfanın sonundaki "doğrula" duğmesine tıklayın.

Moneybookers'ın hızlı, guvenilir ve ucuz odeme servisi, Avrupa ’nın onde gelen email odeme sistemi olarak yine bir adım daha onde yer alıyor...

Moneybookers Guvenlik Uyarıları

Şifrenizi Koruyun
Moneybookers ve temsilcileri sizin şifrenizi acıklamanızı ASLA istemeyecektir. Bu politikamız icin İSTİSNA YOKTUR. Eğer biri telefondan veya emailden, veya moneybookers.com dışındaki bir web sitesinde istiyorsa reddedin ve bunu hemen [email protected] adresine bildirin.

SADECE Moneybookers anasayfasındaki giriş linkini kullanarak hesabınıza girin
Moneybookers ve temsilcileri size giriş bilgilerinizi isteyen form veya hesabınıza erişim icin hiperlink iceren email ASLA gondermeyeceğini lutfen unutmayın! Herhangi bir olayı hemen [email protected] adresine bildirin.

Buyuk Kucuk Harfe Duyarlı Giriş
Lutfen şifrenizin buyuk kucuk harfe duyarlı olduğunu, en az 6 karakterden oluştuğunu ve en az bir rakam veya '-' gibi alfabetik olmayan bir karakter icerdiğini unutmayın.

Bu email adresine [email protected] servisimizle ilgili bilgi almak istemiyorsanız lutfe şu bağlantıya tıklayın: https://www.moneybookers.com/app/new...918070064b6d1d

Bu mesaj, İngiltere ve Galler ’de 4260907 No ’su ile kayıtlı, Londra merkezli Moneybookers Ltd. Şirketinden gonderilmiştir.
Şirketin kayıtlı ofisi: C3 Cairngorm House, Meridian Gate, 203 Marsh Wall, London E14 9YT, United Kingdom (İngiltere). Şirket, İngiltere ’nin Finansal Hizmetler Otoritesi (FSA) tarafından yetkilendirilmiş ve duzenlenmiştir. Kayıt No ’su: 214225.