Merhaba.
Yaklaşık 3 haftadır godaddy'den domain almaya uğraşıyorum. PayPal Account'u seciyorum fatura anlaşmasını kabul ediyorum ve donup odeme yap dediğim zaman "Fon bulunamıyor" uyarısını alıyordum.
İş Bankası kredi kartı kullanıyorum.
Daha onceden limitim olmadığımdan dolayı bir arkadaşımın kredi kartını klemiştim bir alışveriş icin. O kartı PayPal hesabımdan cıkarttım.
Tekrar Godaddy'den bu işlemleri yapıp da PayPal.com'a gittiğim zaman bu sefer "Kart Ekleme" ekranı cıkıyordu. Yani sistem kartımı gormuyordu.
PayPal'a durumu izah ettim e-posta ile.
PayPal hesabımı bu kredi kartı ile 4 aydır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım, neden şimdi boyle, diye.
"Kartınız birincil ve onaylı fakat para gonderme işlemleriniz bankanız tarafından engellenmiş. Lutfen bankanızın işlem bolumu ile goruşun" cevabını aldım.
444 02 02 İş Bankası Telefon Bankacılığın'dan Muşteri Hizmetleriyle goruşmek icin yaklaşık 1 saat uğraştıktan sonra durumu izah ettim.
Bana PayPal'ın yasakpara sitesi olup olmadığını sordu, ben yine durumu izah ettim. O zaman ben size bir numara vereceğim, lutfen orayla bağlantı kurun dedi.
0 212 350 12 50
Bu numarayı aradım, başka bir muşteri temsilcisiyle yine aynı şeyleri izah ettim, PayPal dediğim anda beni başka bir muşteri temsilcisine bağladı. Son konuştuğum kişi bu işlerden anlayan biriydi.
Soylediklerinin ozeti şu şekilde,
"PayPal dunyada değişik şehir veya eyaletlerden zaman icinde calışır.
Şu an Londra'dan hizmet vermektedir. Londra'da MoneyBookers olayındaki dolandırıcılıktan sonra Londra'da yayın yapan tum siteleri İş bankası yasakpara siteleri kategorisine almıştır ve hicbir İş bankası kredi kartı ile erişime izin verilmemektedir.
Daha once PayPal ile calışmış olabilirsiniz fakat daha once dunyada başka bir şehirden hizmet vermiş olabilir.
Bende MoneyBookers'dan Skype goruşmelerimin icin kontor alıyordum şu an alamıyorum."
Yani İş Bankası Kredi Kartı ile PayPal'ı kullanamayacağıma dair bir acıklama yaptı.
Daha sonra bir yakınıma PayPal hesabı actım.
Garanti Bonus kredi kartını sisteme eklediğimde, yetki alınamadı uyarısı yine belirdi.
Yapı Kredi World kartını sisteme ekledim ve sorunsuz bir işlem gercekleştirdim.
3 haftadır kafayı yediğim bu sorun başkasında da varsa olayın PayPal Londra ile Turk Bankaları arasında olduğunu bilmesini istedim.
Sadece Yapı Kredi ile PayPal Londra'yı kullanabildim.
İş Bankası ve Garanti'de yetkilendirme sorunu cıktı.
Saygılar.
Paypal Londra - Turk Bankaları
Sanal Ödeme Sistemleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Sanal Ödeme Sistemleri
- Paypal Londra - Turk Bankaları