Merhaba arkadaşlar modemim eskidiği icin yeni bir modem aldım. ASUS DSL-AC750 kurulumunu yaptım 5GHz bant genişliğinde bağlandım bilgisayarımdan Apex Legends oyununa giriş yaptım daha once yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum. Packet loss %50 - %70 arasında durmadan geziyor ve oyunda otomatikman olarak gecikme yapıyor. TurkNet firmasını aradım ve hattımda bir sıkıntı olmadığını soyledi sonrasında Asus yetkili servisi aradım ve sorunumu belirttim verdiği cevap herhangi bir sorun gozukmuyor herşey guncel hattınızda bir sıkıntı var uzerine TurkNet firması durumumu sağlıklı bir şekilde anlamadığı icin Turk Telekom firmasına tekrardan geciş yaptım. İnternetim bağlandı hattım kontrol edildi buda ne ? hattınızda bir sıkıntı yok 2-3 kere telefon direğini ve santral kontrol ettirdim bir sıkıntı vardır diye yine aradım modemin sorunlu olduğunu asla kabul etmiyorlar 400 TL cope gitti acıkcası ne iade alıyorlar garantiye yolluyorum sorun yok diyip geri gonderiyorlar başka modem bağladığımda hic bir sıkıntı yaşamıyorum ama asus modemi bağladıktan sonra sıkıntı cıkıyor bunuda kabul etmek istemiyorlar ustune ustelik para umrumda değil ama herkesin parası kıymetlidir sonucta o para`da emek ve alın teri var sonucta hakkımı haram ediyorum ve bu konuyu sonsuza kadar kapatıyorum Asus firması benim icin bitmiştir sonucta benim tuketici hakem heyeti ile uğraşıcak zamanım yok işten gucten dolayı.
NOT:Bağlantım kablolu bir şekilde yapılıyor.
Asus DSL-AC750 Garanti modemde sorun olduğunu kabul etmiyor
Ağ Donanımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Ağ Donanımı
- Asus DSL-AC750 Garanti modemde sorun olduğunu kabul etmiyor