Merhabalar oncelikle,

ZyXEL VMG3312-B10A modeli modem kullanmaktayım. 2 ay once GeForce NOW aldım. Hicbir sorun yokken birden kendi internetim 45-50 Mbps iken GeForce NOW'da 14 cıkmaya başladı.

GeForce NOW yetkilelileri ile iletişime gectim, en son care olarak benden bunları yapmamı istediler:

Merhaba Ali,

Bilgileri paylaştığınız icin teşekkur ederiz.
Karşılaşılan sorunu duyduğuma uzuldum.

GeForce NOW (GFN) PC ve Mac uygulamaları v1.13.2.5 veya sonraki surumlerinden başlayarak, GFN uygulamaları oyun akışı icin sabit bağlantı noktaları kullanır. GFN kullanırken akış kalitesini daha da iyileştirmek icin, GFN icin optimize edilmiş yonlendiriciler kullanmanızı veya aktif yonlendiricinin QoS profiline GFN uygulama bağlantı noktaları ekleyerek mevcut yonlendiricinizin QoS'sini devreye sokmanızı oneririz. Eklenecek bağlantı noktaları şunlardır:
• 49003 – UDP Gelen SES
• 49004 – UDP Giden SES
• 49005 – UDP Gelen VİDEOSU
• 49006 – TCP/UDP Giden/Gelen Uzak Giriş
GFN sertifikalı yonlendiriciler kullanmıyorsanız, oyun deneyiminizi geliştirmek icin yonlendirici QoS motorunu nasıl yapılandıracağınız konusunda lutfen yonlendiricinizin teknik destek sayfasına başvurun.

Bağlantı noktalarını etkinleştirmenize yardımcı olması icin ISS'nize ulaşabilirsiniz.

Size daha iyi yardımcı olmak icin cevabınızı dort gozle bekleyeceğim.
Genişletmek icin tıkla...

Anlamadığım icin adım adım anlatabilecek olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Saygılarımla.