Lenovo ideapad 320 bilgisayarımdaki intel Wi-Fi 3615 ac adaptorunde bilgisayarı aldığım ilk zamanlardan beridir bir turlu tam verim alamadım. Surekli kopmalar, geri bağlanamamalar, ağları gostere tıkladığımda bağlı olan dışında etrafta onlarca ağ olmasına karşın onları gostermemesi(gucu korumak icin surekli yenilemediğindir diye tahmin ettiğim bir şey) gibi problemler yaşıyorum.

Koptuktan sonra dakikalarca bağlanıyor da kalıyor. Bazen direkt sarı unlem işareti geliyor bağlıyken, Windows'da problemi cozmeye tıkladığımda (sağ altta sağ tıkla gorunen), bir sure sonra restart attıktan sonra tekrar bağlanıyor ama kimi zaman 10dk bile olmadan tekrar kopuyor.

Dual boot olarak ubuntu da kullanıyorum ve ilginc bir şekilde orada daha az kopmalar yaşıyorum (orada da kopmalar yaşıyorum ama daha seyrek ve geri bağlanması daha kolay oluyor). Kullandığım bazı programlar gereği windows da kullanmak zorundayım.

Windowsda aygıt yoneticisinden adaptorun guc koruma moduna almasını da kapattım, farklı farklı driverlarını da yukledim(şu an en guncel olanı yuklu) ama bir turlu sonuc alamadım.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim,

İyi calışmalar.