Merhaba arkadaşlar. VMG3312 B10b modemini kullanıyorum. 3-4 gun once Power ışığı kırmızı yanmıştı, hicbir tepki vermiyordu. Yazılım guncellemesi vs. yaptım, duzeldi. Sonrasında yeniden bozuldu, anlayamadım. USB DSL ve Power ışığı silik bir şekilde yanıyor. Şu an herhangi bir tepki yok, o yuzden sizden modem onerisi almak istiyorum. Standart bir kullanıcıyım. Yani modem olsun, yeter. Şunları istiyorum sizden: Modem onerirken ozellikle ileride olur da, ben zaten şu an TurkNet kullanıyorum, ileride olur da TurkNet'i bırakırım, Superonline veya Turk Telekom'a gecersem herhangi bir sorun yaşamamalıyım. Hani 400 TL para verip modem alacağım, sonra Turkcell'e gececeğim, adamlar diyecek bu modem olmaz, benimkini al diye. Sorun yaşamak istemiyorum. Aklımda şoyle modemler var:
TP Link
ASUS
ASUS AC750
Bu ucu hoşuma gitti. TurkNet kullanıyorum, alıp kullanmak istiyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Bu 3'u dışında siz de onerebilirsiniz. Kafama yatarsa alırım. Ozelliklerinden pek anlamıyorum. Zaten 16MB internet alıyorum. Arkadaşlar, şimdiden zaman ayırdığınız icin teşekkur ederim.
USB DSL ve İnternet ışığı olacak o bilginize bir cozum var ise onu da yapabilirim.
450 TL modem onerisi
Ağ Donanımı0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- 450 TL modem onerisi