Masaustu sistemimde kablosuz ağ kullanımı yapacağım zamanlar olduğu icin WiFi adaptor arayışına girdim.
Aslında dahili WiFi kartı almak istiyorum ancak işimi gorecek 5 GHz AC destekli olanlar cok pahalı.
Bu sebeple WiFi adaptor tipi bir şey almam gerekiyor butcemi duşunerek.

Biraz araştırdım alınabilir olarak TP-Link Archer T9UH AC1900 gorunuyor gibi fiyatı ve ozelliklerine bakarsak.
TP-Link Archer T9UH AC1900 Yuksek Kazanclı Kablosuz Cift Fiyatı TP-Link Archer T9UH AC1900 Yuksek Kazanclı Kablosuz Cift en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com

Dort yıl once Recep Baltaş ve Ali Gungor TP-LINK Archer T4U incelemesi yaparak bir video iceriği oluşturmuş. O donem ki şartlarda gunu kurtaran bir cihaz olduğunu belirtmişler kısaca.

TP-Link Archer T9UH AC1900 gunumuzdeki şartlara ve durumlara gore benim işime yarar mı?
TP-Link Archer T9UH AC1900 cihazının herhangi bir negatif durumu varsa bilgisi olanlar paylaşsın lutfen.

TP-Link Archer T9UH AC1900 dışında butceme uygun onerilerinizi ve sebeplerini paylaşmanızı bekliyorum.
Aklımdaki butce sınırı 350 TL.