Ben yeni taşındığımız evimiz icin internet bağlatmaya karar verdim. Neredeyse butun ISS'leri araştırdım ve Netspeed'i tercih ettim bana 50 Mbps vdsl hız alabileceğimi soylediler. Bende sozleşmeleri doldurdum kargoyla yolladım taraflarına ve aboneliğim 28.11.2018 tarihinde başlatıldı.
29.11.2018 tarihinde ise ankastreme 2 ucu etiketli kablo bıraktı. Turk Telekom calışanı. Modemi ve ankastreden eve olan bağlantıyı bizim halletmemiz gerekiyormuş tamam dedim. Tabi cok anlamadığım icin bu işleri TP-link Arche C50 router almışım elektrikcim bana bu routerin telefon girişinin olmadığını soyledi ve be nde hemem iade ettim ve yeni modem olarak Zyxel VMG3312 sipariş ettim ama bi forumdan okuduğum kadar ISS proglamladığı modem cihazlarını kullanmayın diyordu. Ben de N11'den bir modem aldım ama resimde gozuktuğu gibi değildi elime ulaştığında ve kutusu acılmıştı. Ve bugun elektrikcim tekrar geldi ama ankastre cok karışıkmış yarın tekrar gelecek bir cihazla bulacak benim bağlantımı buyuk ihtimal bu Zyxel modemi internetimi test ettikten sonra iade edeceğim.
Not: TP link archer c50 modemim iade işleminde 6 gun oldu daha kargo ulaşmadı ellerine Aras kargo sağ olsun.
Oradan 201 TL iade bekliyorum.
Zyxel VMG 3312 modemi de iade edeceğim internetimi test ettikten sonra buradan da 290 TL gelecek.
Yani yaklaşık 500 TL butcem var, lutfen bana VDSL uyumlu telefon girişi olan sinyali iyi olan bir modem onerir misiniz?
Saygılar.
500 TL telefon girişli modem tavsiyesi
Ağ Donanımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- 500 TL telefon girişli modem tavsiyesi