Urettiği ses teknolojileriyle bilinen Saramonic ’in yeni mikrofonunun kutu acılış videosuyla karşınızdayız. Saramonic Blink 900 Pro B2 icin kutu acılışının yanı sıra, mikrofon setiyle bazı deneyim testlerini de gercekleştirdik.
[h=2]Saramonic Blink 900 Pro B2 inceleme![/h] Saramonic Blink 900 Pro B2 satın almak icin buraya tıklayın
Cift kanal ile oluşturulmuş Saramonic Blink 900 Pro B2, daha fazla kayıt cozumu sunuyor. Tek veya cift vericileri kullanabilirsiniz ve post produksiyonda en ust duzeyde esneklik icin her kanalı ayrı ayrı kaydetmek icin mono veya stereo modunu secebilirsiniz.
Sistem, bir ışık sensorune sahip, etkileyici, canlı renkli bir LCD ekrana sahiptir, boylece ekran parlaklığı, ortamınızdaki değişikliklere otomatik olarak tepki verebilir, boylece her zaman harika bir net goruntuleme deneyimine sahip olursunuz veya parlaklığı 1 ile -10 arasında manuel olarak değiştirebilirsiniz.
Birden fazla kullanışlı aksesuarla birlikte gelmesi, sistemi Vlogging, akış, podcasting, roportaj, cevrimici oğretim ve daha fazlası gibi farklı kullanım senaryoları icin tek bir cozum haline getirir. Ve paketteki birden fazla kablo turuyle Saramonic Blink 900, kameralara, akıllı telefonlara, tabletlere ve bilgisayarlara vb. bağlanabilir.
Ses kaydı deneyimini cok daha iyi hale getiren işlevler Pil omru: Verici ve alıcı icin 6 saate kadar pil omrune sahip şarj edilebilir bir lityum iyon pil ile tasarlanmıştır ve şarj kutusu 18 saatlik kullanım icin 3 kez tam şarj sağlıyor.
Ozellikler:
2.4GHz kablosuz iletim teknolojisiKameralar, mobil cihazlar ve daha fazlasıyla uyumluYerleşik Cok Yonlu mikrofonlu klipsli verici3.5mm cıkışlı cift kanallı alıcıYuksek cozunurluklu ve kullanımı kolay LCD ekranOtomatik parlaklık ayarı ve otomatik kazanc kontroluDuşuk kesim filtresi (160Hz/120Hz/80Hz)Gercek zamanlı izleme icin 3,5 mm kulaklık jakıDahili şarj edilebilir pil, 6 saate kadar calışma suresi sağlarSecilebilir mono ve stereo cıkış200 m’ye kadar calışma aralığı Blink900 TX :
Mikrofon Kapsulu : 4mm Dahili KapsulKutup Deseni : cok yonluİletim Tipi : 2.4GHz Dijital FrekansFrekans tepkisi : 20-20KHzMaksimum SPL : 100 dB SPL (1kHz @ 1m) dBuSNR : > 80dBOrnekleme Oranı : 48kHzBit Hızı : 24bitBozulma : ≤0.1%Ses Girişi Konektoru : 3,5 mm TRS MIC/LINE IN Jak Blink900 RX :
İletim Tipi : 2.4GHz Dijital FrekansCalışma Aralığı (engelsiz) : 200m’ye kadarFrekans Yanıtı : 20-20kHzMaksimum SPL : 100 dB SPL (1kHz @ 1m) dBuSNR : > 80dBOrnekleme Oranı : 48kHzBit Hızı : 24bitBozulma : ≤0.1%Ses Cıkışı Konektoru : 3.5mm Kulaklık Jakı – 3.5mm TRS Hat Cıkışı JakıGuc Gereksinimleri : Dahili Batarya (450mAh)Dahili Pil Omru : 6 saat (iki verici ile calışma)Anten : Dahili PIFA AnteniAğırlık : 35,3 gr (1,25 oz)Boyutlar : 46 × 46 × 16.4mm
Saramonic Blink 900 Pro B2 inceleme!
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Saramonic Blink 900 Pro B2 inceleme!