Şoyle bir sorunum oluştu. Acer Nitro 5 i7 16 GB RAM, bu makineye sıfırdan Windows 10 kurdum. Her şey cok guzel yalnız Google sayfası acılmıyor, Chrome yuklenmiyor, Youtube acılmıyor. Yani sayfalar hic acılmıyor. Araştırdım. Windows-Sysytem32-etc-hosts dosyası var gerekli ayarlamalı yaparsan duzeliyor dediler. Biraz uğraştım yalnız denemediğim birkac şey daha var ama yine acılmıyor. sıkıntılı bir durum yardım ederseniz cok sevinirim.
Bağlantı sorunum yok diğer butun sitelere girebiliyorum Edge uzerinden yalnız Google acılmıyor, Youtube acılmıyor ve de Chrome yukleme sayfası gelmiyor. Şoyle bir ibare var "Hmm... bu sayfaya ulaşılamıyor". Hosts dosyasını sildim tekrar yaptım ekledim cıkardım yine olmadı. Cozumu bulamıyorum.
Evde 2 bilgisayar var diğerinde oğlum butun sitelere rahatlıkla giriyor. Yani modemden olsa onda da sorun olur değil mi?
CMD'ye girdim her turlu adımı girdim
netsh winsock reset yazıp Enter tuşuna basın.
netsh int ip reset yazıp Enter tuşuna basın.
ipconfig /release yazıp Enter tuşuna basın.
ipconfig /renew yazıp Enter tuşuna basın.
ipconfig /flushdns yazın ve Enter tuşuna basın.
Yine olmadı.
Windows Defender'dan Hosts dosyasını dışlamalar bolumune aldım.
Modeme baktım, Mac adreslerinde bir şey yok.
Yeni bir kullanıcı yani yerel kullanıcı yaptım, yine olmadı.
Windows 10 1809 yamasıyla beraber UEFI USB olarak kurdum. Tarih ve saat ayarı guncel. Acaba bu Ekim yamasında mı sorun var? 1803 olan yamaya gore mi kursam?
Tekrardan Windows 10 Home kurdum bu sefer 1803 olanını kurdum. Fakat sorun yine aynı. Google acılmıyor. Hmm.... bu sayfa acılmıyor hatası. Chrome zaten kurulamıyor. Yani google ile ilişkili hicbir siteye giremiyorum. Artı bir de Yandex, o da acılmıyor.
Bilgisayarda bir şey olsa diğer siteler internet vs. oyun hicbir şey calışmaz. Makinesel veya donanımsal bir şey değil. Sorun yazılımsal.
Yardımcı olmanızı cok cok rica ederim. Chrome yuklenmiyor, Gmail de acılmıyor. Yandex sayfasıda acılmıyor.
Ama diğer butun siteler acılıyor acayip bir sorun.
Acer Nitro 5 Sıfır Windows ile Google sitelerine girmiyor
Ağ Donanımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- Acer Nitro 5 Sıfır Windows ile Google sitelerine girmiyor