Arkadaşlar, ben Kablonet'in bana verdiği Netmaster CBW-383Z4 adlı modemi kullanıyorum ve performansından hic memnum değilim. Bu yuzden paraya kıyıp bir router almayı duşunuyorum. Hem evin her yerinden internet ceksin hem de WPA 3 olan bir router almak istiyorum. Durust olmak gerekirse ağ donanımları olayında acemiyim. Sadece yeni WPA 3 bir router almam yeter mi yoksa hem modem hem router almam lazım mı? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. İnternetim şu an 100 Mbps fiber Kablonet. Butcem şu an 1000 TL tek cihaz icin ama derseniz 2 cihaz lazım, 2000 TL'ye cıkarabilirim ya da 1 cihaz var, 1500 TL ama her işini gorur. O da olur ama toplamda 2000 TL'den fazlasını ayıramam. Şimdiden teşekkur ederim. Bir daha belirteyim, bildiğim kadarıyla Wi-Fi koruması icin WPA 3 en yeni ve en iyisi. Router ya da modemde WPA 3 olursa mutlu olurum. acemiyim, terimleri kullanış şeklimde sorun varsa kusura bakmayın lutfen.

Şu an bilgisayara interneti Ethernet kablosu ile değil de TP-Link TL-WNN722n adlı Wi-Fi USB adaptoruyle bağlıyorum bilginiz olsun diye her ihtimale karşı yazayım dedim.