Koca şoyle der:
"Oooo sevgilim, boyle kesik kesik oksurmen beni endişelendiriyor. Bilmiyor musun artık her yerden her turlu mikrobu kapabiliyoruz.. İşimizi şansa bırakamayız Şimdi doğruca hastaneye gidiyoruz. Seni bir gormelerini istiyorum. Sanırım birkac gun orda dinlenmen gerekecek. Biliyorum hastane yemekleri kotu ,o yuzden sana sevdiğin ev yemeklerinden getiricem. Başhemşireyle bu konuyu ayarlamıştım bile.
2. yıl:
"Bak tatlım, bu oksurukler iyiye işaret diil. Aile doktorumuzu aradım bugun bir ara uğrayıp sana bir bakıcak. Şimdi neden gidip yatmıyorsun? Senin dinlenmen lazım."
3. yıl:
"Hayatım bırak şimdi yemek yapmayı da git yat. Ben sana yiyecek bir şeyler hazırlarım. Hey evde hazır corba var mı?"
4. yıl:
"Bu hasta halinle kendini yormanı istemiyorum. Bulaşıkları bitirip cocukları da yıkayıp yatırdıktan sonra lutfen sen de yat dinlen..."
5. yıl:
"Madem hastasın niye bir aspirin almıyorsun?"
6. yıl:
"Orda kopek gibi hırlaycağına git banyoda gargara yap, bişey yap boğazını temizle..!"
7.yıl:
"Allah askına bu oksurukler ne zaman biticek? Etrafa sactığın mikrop da cabası. Beni de mi hasta etmeye calışıyorsun sen..!!!"
KAYNAK
NİMATURK