Subdomain projelerinin ne işe yaradığını bilen biliyor ama bilmeyenler icin kısaca soyleyeyim.
Kendinize Belirtileri.net gibi bir alan adı alıyorsunuz ve boylece hamilelik.belirtileri.net ve migren.belirtileri.net gibi ilgili olan her anahtar kelimeye ozel sayfalar hatta siteler hazırlayabiliyorsunuz. Aşağıdaki satılık listesinde yanlarına birer ornek yerleştirdim. Siz elbette daha fazla acabilirsiniz. Yani benim sattıklarım subdomain değil, listede kalın olarak gosterdiğim domainin kendisi.
Başka bir ornek:

Resim gozukmezse tıklayın.
Arkadaşlar kimi sabit fiyat kimisi teklif usulu. İyice inceleyiniz. Fiyatları ve bitiş tarihleri yazıyor (Ay/gun/yıl şeklinde). Falancayı alıyorum diyene odeme bilgileri gonderilir. Vazgececekseniz baştan oyle bir şey yazmayın. Ticaret yapma olgunluğuna erişmemiş, lafının arkasında durmayan ciddiyetsiz insanlara olumsuz ticaret puanı kullanacağım.
E-posta:

Resim gozukmuyorsa tıklayın.
DİKKAT: Coklu (Multiple) başlıktır. Aynı domaine cıkan 2 farklı talip icin "alıyorum" diye mesajı gonderme saatine bakılır. Acele edin kacırmayın, istediğiniz alan adlarını belirtip "alıyorum" diye konunun altına yazın.
.