Once Kitabini Calışabilecegin Sana Gore En Verimli Yere Koy. Yok Yok Cop Kutusan Değil, Masaya Koy. Kitabini Lambadan 22.5 , Duvardan 32 , Goz Hizandan İse 78cm Uzağa Koy.Cunku Bu Uzaklıktan İstesende Okuyamazsın..
Defterini İse Masanın Uzerine Koy. Dik Otur. Sağ El Baş Parmağını Burnuna Koyarak İki Karış Mesafe Olc. Şimdi Cok Seri Bir Şekilde Parmaklarını Aşağı Yukarı Oynatarak Derse " Nanik , Nanik " Yap...
Ders Calışırken Mutlaka Kendine Dinlenme Suresi Ayır. Calışırken Sallanan Koltuğa Otur.Sallanırken Her One Gelişte Bir Kelime Okur, Her Arkaya Gidişte İse Dinlenirsin...
Matematik Kitabinin İcine Tarih Kitabını Koy. Boylece Bir Dersi Calışırken Başka Bir Dersten Kaytardığını Bilmek Ruhunu Huzura Kavuşturacaktır..
Ders Calışırken İc Huzurun Cok Onemlidir. Huzurlu Değilsen Ders Calışamazsın. Es Kaza Huzurluysan, Radyoyu Acıp Haberleri Dinle...
Radyodaki Ders Calışmamana Sebeb Olan Politik, Sosyolojik, Ekolojik Ve Norolojik Uzerinden Atmak İcin Bir Sonraki Muzik Programını Mutlaka Dinle...
Konsantrasyonunu Sağlayacak Son Hareketi de Yap. Git Kardeşini Dov, Stresini At, Gel...
Haa, Bir dakika; Once Mutfağa Git. İnce Uzun Bir Surahiye Patates Cipsi Bir Tabağa da Kola Koy. Bu Terslik Araştırma Sureni Uzatıcak Ve Kahretsinki Derse Gec Başlamana Neden Olacaktır...
Unutma ki, Her Baba Soze "Ben Sınıf Birincisiydim" Diye Başlar. Ancak 30 Kişilik Bir Sınıfta Her Ogrencinin Babası Birinci Olamayacağından Olasılık Hesabına Gore Babaların Durustluk Oranı 1/30 dur. Baban Nasihat Cekerse "Hee" De Gitsin.
Eğer Okulda Notları 10 Uzerinden Alıyorsan Ailene Notların 5 Uzerinden Verildiğine İnandır. Boylece Aldığın Bir 3 Bile, Ailenin Gozunde 6 Gibi İşlem Gorecketir. Eğer Okulda 5 Uzerinden Not Alıyorsan Ve Ailene 2,5 Uzerinden İnandırabiliyorsan, Yuhh O Aileye Senin Zaten Sorunun Yok. Eğer Kredili Sistemde Okuyorsan Lise 1'de Aldığın Kredileri Donem Sonunda DOlara Endeksli Sigortala. Boylece Kredi Faizinle Diğer Donemlerde Hic Ders Almadan Diplomayı Cebe İndirebilirsin...
Cok Zorlandım..Ufff... Saat de Cok Gec Olmuş. Sen En İyisi "Bir daha ki Sınava Calışırım" Diye Kendini Kandır Ve Yatağa Saldır...
Hala Uyuyamayıp, Ders Calışmak Niyetindeysen Seninİcin Birşey yapamayız. Doktor Tavsiyesi İle Kendi Haline Bırakılacaksın. Vah Vah..
ders calışma metodları
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- ders calışma metodları