Merhaba arkadaşlar her projeye uygun domainlerimi satıyorum. LİSTE SUREKLİ GUNCELLENECEKTİR.
1- bayansacmodelleri.org
Firma : İsim Tescil
2 - kiyametalametleri.org
Firma: Natro
Tuyo: Kıyamet Alametleri, Kıyamet Gunu, Kıyamete Dair Herşeyi bir sitede toplamak ister miydiniz? O zaman arama hacimlerine ve rekabetsizliğe goz gezdirmenizde fayda var. Tam Aranması 74 K bir domain alıp gunde bir kelimeden net 2,5 k kazanmak kim istemez ki? Cok değerli bir domaindir ve cok değerli bir fiyat gelmediği surece kesinlikle satmak istemiyorum. Herşeyi rayına oturtursanız bu site altın yumurtlayan tavuk olur.
Geniş Aranma : 110.000 Tam Aranma: 74.000
3 - sitesat.net
Firma : Natro
Tuyo: Elinizde bircok site var ama forumlara konu acmak yeterli olmuyormu? Elinizdeki siteleri bir siteye eklemek ve ya başkaları sitesini bu siteye eklesin istemezmiydiniz? Satılık olan tum siteleri ekleyip, teklif verip, acık artırma yapabileceğiniz bir site olabilir.
Geniş Aranma : 1.220.000
4 - diyetprogrami.org
Firma : networksolutions.com
Tuyo: Yazın gelmesiyle bircok insan diyet programlarına daha sık bakacaktır. Hızlı ve ozenli bir calısmayla kısa zamanda para kazanabileceğiniz bir domaindir.
Geniş Aranma : 22.200 Tam Aranma : 5.400 Bircok Keywordde Kasılabilir.
5- kiyametgunu.net
Tuyo: Dini bir domain oluşturulabilir. Oncelik olarak kıyamet, kıyamet gunu, kıyamet alametleri ve bircok icerik eklenerek guzel yerlere gelinebilir.
Geniş Aranma : 60.500 Tam Aranma: 14.800 Bircok Keywordde Kasılabilir.
6- cozelti.net
Tuyo: Eğitim alanında kullanılabilecek bir domaindir. Daha farklı alandada tabiki dileyen kişi projelendirebilir sadece ufak bir tuyodur.
Geniş Aranma : 33.100
7- enyenifilm.org
Tuyo: Alan adındanda anlaşıldığı gibi film projelerinde kullanmaya musaitdir. Bircok keyword kullanılarak, sağlam calışma yaparak ve ya yaptırarak koklu bir film sitesi oluşturulabilir.
Geniş Aranma : 550.000
8- erolbudan.net
Tuyo: Erol Budan'ın arabesk muziği denince akla gelen isimlerden biri olduğunu soylemeye gerek yoktur heralde. Dileyen kişi unlu sanatcının muziklerini paylaşabilir, dileyen ise adına soyadına uygunsa kişisel blog sitesi hazırlayabilir.
Geniş Aranma : 40.500 Tam Aranma : 12.100
9- esitagirlik.com
Tuyo: Eşit ağırlık lisenin dallarından sadece bir tanesidir. Liseye gecen ve ya lisede okuyan oğrencilerin bolum kaygısı olabilir, bolumuyle ilgili hangi meslek dallarını secebileceğini oğrenmek ister. Boylesi muhtemel hit kaynakları icin guzel bir eğitim domainidir.
Geniş Aranma: 74.000 Tam Aranma: 2.900
10- sinavsorulari.info
Tuyo: Kaydettiğim domainlerden uzun uzadıya tuyo verebileceğim, harika bir domaindir. Ygs, Lys, Sbs, Okul Sınavları v.b kurum sınavlarının ayrı ayrı merakı ve calışma azmi vardır. Sınava hazırlanmak isteyen oğrenciler icin guzel bir kaynak, guzel bir ortam oluşturulabilir. Farklı farklı test kitapcıklarını siteye ekleyerek guzel bir eğitim projesi oluşturulabilir.
Geniş Aranma: 6.120.000 Tam Aranma: 3.600
11- hattusas.net
Tuyo: Hattuşaş, Hititler'in gec tunc cağı donemindeki başkentidir. Corum ilinin 82 km guneybatısındaki gunumuzdeki adıyla Boğazkale ilcesinde bulunmaktadır. Vikipedi alıntısıdır daha iyi bilgi sahibi olmanız icin kısacası bir tarihi mekÂn domainidir.
Geniş Aranma: 33.100 Tam Aranma: 3.600
12- gekas.net
Tuyo: Gekas, Yunan ismidir ve ligimizde bu sıralar oldukca populer olan bir futbolcudur. Aranma hacmini değerlendirerek iyi yerlere getirilebilir kanısındayım.
Geniş Aranma: 60.500 Tam Aranma: 12.100
★ Ben kısa kısa bilgilendirmeye calıştım ama daha bircok şey eklenebilir. Anahtar Kelime Aracı sitelerinden domainlerin ne kadar projelik ve bircok keywordde yukselmeye yonelik olduğunu anlayabilirsiniz.
★ ★ Aklımda bir fiyat yoktur, domainlerin son oluru yoktur teklifleri siz vereceksiniz duruma gore bu konudan ve ya acık artırma kategorisinden bu başlıkta konu acılıp burdaki domainler acık artırma usuluyle satılacaktır. Dediğim gibi duruma gore.
★ ★ ★ Konuya yorumunuzu belirtip almak istediğiniz domainleri konu linkiyle birlikte PM atarsanız sevinirim.
İyi forumlar . . .
MULTİ KONU 1
MULTİ KONU 2
Her Projeye Uygun Satılık Domainler ★ ★ ★ Guncellenecektir ★ ★ ★
Domain Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Domain Alımı & Satışı
- Her Projeye Uygun Satılık Domainler ★ ★ ★ Guncellenecektir ★ ★ ★