Merhaba

Domainler icin başlangıc olarak adet fiyatı 70TL belirledim. Satılmadığı her gun fiyat aşağı doğru duşecek ve altta belirttiğim tarihlerde karşılarındaki fiyatlar gecerli olacaktır.
________Tarih_________Domain Adet Fiyatı

03.07.2013_______70TL
04.07.2013_______60TL
05.07.2013_______50TL
06.07.2013_______40TL
07.07.2013_______30TL
08.07.2013_______20TL

Domainler yıllardır elimde tuttuğum iclerinde oldukca beğendiğim domainlerin yer aldığı arşivimdendir. Yeni projelerimizde yaşadığım nakit sıkıntısı nedeniyle bi kısmını satacağım.

- Konu satış konusudur, fikir alışverişi icin acılmamıştır. Şu domain iyi, şu domain kotu veya şunu eder şunu etmez gibi satış baltalayıcı muhabbetleri kesinlikle istemiyoruz.

- Domainler hakkında cok fazla birşey soylememe gerek yok, zaten gerekli ufak tefek detayları resimde belirttim.

- Domainlerin hicbirinin bilinen ban vs. gibi ceza durumları yoktur, yinede alıcı arkadaşımız incelesin.

- Domainlerin isimlerini konuda gecirmeyiniz. Domain numarası ile sorabilirsiniz soracaklarınızı.

- Cok sayıda forumda satış başlatılmıştır. Bir domaine iki farklı kişiden teklif gelmesi durmunda ".... numaralı domaini alıyorum" şeklindeki ilk mesajı gonderen satın alma hakkını kazanmış olacaktır. Dakika saniye bazında buna riayet edilerek kimsye haksızlık yapılmayacaktır. Diğer forumlardaki satış konularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Oyun domainlerimizin satışta olduğu diğer konumuzada bakmak isterseniz, tıklayınız.

mail: [email protected]

Diğer forumlardaki satış konusu:
Forum İyinet de
R10 da