Asus AC68U marka modemi yeni satın aldım. Almamdaki en buyuk sebeplerden biriside sitenin adminlerinin bu videodaki;
etkili anlatımı olmuştur. Lakin sunulan ozelliklerinin hicbirini uygulamaya muvaffak olmadım. Bu konuyu anlatan Turkce icerik bulmak da zor. Diğer icerik de Asus'un yuklediği bu video;
buradakileri uyguladım.
WiFi alanında bulunan PC ’de VPN kuruldu ama ağın dışında calışmadı. Ağın dışında ne modem arayuzune ulaşabiliyorum. Ne de calışma alanına .Yonetim kısmında Telnet ve uzak erişimede izin vermeme rağmen ulaşamıyorum. Ayrıca Asus DDNS ’de aldım kurdum aynı ağdan aldığım adresle arayuze erişiyorum modemin ama ağ dışında erişim yok.
Asus Muşteri hizmetleriylede goruştum. Hicbir konuda bilgi sahibi değiller, chat yapıyorum bana dokuman linki gonderiyorlar ya da bize mail atın donelim diyorlar. Donuşleri de ya bir ya iki satır yazıyla oluyor. Ozetle oradan bir yardım alarak cozmek mumkun gozukmuyor.
Benim yapmak istediğim; Birincisi modem arayuzune uzaktan erişerek mudahale edebilmek. İkincisi ise VPN sunucuya uzaktan erişerek o ağdaymış gibi internete cıkmak.
Yardımlarınızı talep ediyorum.
Saygılarımla.
Asus AC68U modem VPN server ve istemci kurulumu
Ağ Donanımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- Asus AC68U modem VPN server ve istemci kurulumu