Sekreterimi neden işten cıkardım!
bir adam arkadaşına sereterini neden işten kovduğuru anlatıyormuş
iki hafta once demiş ve devam etmiş 45 yaşgunumdu
ve o sabah kendimi iyi hisetmiyordum kahvaltı masasına oturduğumda karımın doğum gunumu kutlayacağını ve buyuk bir olasılıkla bir hediye
vereceğini tahmin ediyordum bırak doğum gunumu kutlamayı bir gunaydın bile demedi kendi kendime
karım unuttu herhalde ama cocuklarım hatırlar diye
duşundum cocuklar kahvaltıya geldi ve tek kelime etmediler işe giderken moralim cok bozuktu ve uzgundum ofise girdiğimde janet GUNAYDIN PATRON DOĞUM GUNUNUZ KUTLU OLSUN dedi ve kendimi iyi
hisettim birisi hatırlamıştı oğlene kadar calıştım
yemek zamanı janet kapıya vurdu vedışarıda hava cok guzel ve bugun sizin doğum gununuz hadi yemeğe cıkalım sadece siz ve ben bugun duyduğum
en guzel şey bu hadi gidelim dedim yemeğe cıktık normalde gittiğimiz yere gitmedik şehir dışında guzel bir lokantaya gittik iki martini ictik ve yemekten sonsuz zevk aldık iş yerine donerken
hava cok guzel ofise donmemiz gerekmiyor diye sordu hayır sanırım gerekmiyor benim evime gidelim san bir martini daha ikram edeyim dedi
evine gittik başka martini ini daha cıkardık ve
bir sigara ictik ve janet dediki patron izninizle yatak odasına gecip uzerime rahat bir şeyler giyeyim dedi ve memnuniyetle izin verdim yatak odasına gitti ve altı dakika sonra yatak
odasından cıktığında elinde kocaman bir pasta taşıyordu.arkasında karım vecocuklarım geliyordu
hepisi İYİKİ DOĞDUN şarkısını soyluyorlardı
VE BEN ORADA UZERİMDE SADECE
CORAPLARIMLA OTURUYORDUM...
sekreterımı neden işden cıkarttım
Geyik0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- sekreterımı neden işden cıkarttım