Oncelikle sorunumdan bahsedeyim. Bilgisayarımı acıyorum internete bağlanacağım ancak surekli internet kesiliyor. Sağ altta kırmızı daire icinde carpı işareti cıkmakta yani PC ile modem arasındaki kablo takılı değilmiş gibi algılıyor. Birkac test yaptım kendimce. Başka kablo ile denedim sorun devam etti. Bir de dizustu bilgisayarımda denedim ethernet kablosuyla bağlanmayı bir sorun yaşamadım. Kablodan ve modemden olmadığını anlayıp MSI Lan suruculerini guncelledim sorun duzelmedi. Soktum anakartı servise yolladım. 3 hafta oldu bana verilen kağıtta işlemci pinlerinin değiştiğini yazmışlar. Ayrıca yaşadığım sorunla ilgili bir şey yapılmamış. Benim işlemciyle bir sıkıntım yokken pinleri değiştirmişler. Uzun lafın kısası, eve geldim sistemi topladım ama sorunun cozulmediğini anladım. Tekrar yollamak istemiyorum cunku ilgilenmiyorlar ve tekrar hicbir şey yapmadan bana vereceklerini duşunuyorum.
Sizce ne yapabilirim bu durumda? Hicbir şekilde ne video izleyebiliyorum ne de bir siteye girip 5 saniyeden fazla durabiliyorum. Tekrar servise mi yollamalıyım?
MSI H110M Pro-VD Anakart Bağlı Değil Ya da Kablo Takılı Değil Sorunu
Ağ Donanımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- MSI H110M Pro-VD Anakart Bağlı Değil Ya da Kablo Takılı Değil Sorunu