sarıyer merkez kafasına gore herkes herkese karşı tek başına
SUPER KOMİK MUTLAKA OKUYUN DERİM..
''telefonun'' dedim,''hı?ne''dedi.telefonun dedim ..telefonun calıyor,bakmayacak mısın?''amaaan boşver calsın..diyerek umursamadı..eee ne yaptın bugun diye sordu nne yapayım evde oturdum sonrada geldim diye cevap verdim..kısa bir sessizlik oldu sen ne yaptın diye bu sefer ben sordum.hani gecen gun bahsetmiştim o beğendiğim badi vardı ya onu almak icin kuzenle cevahire gittik.o badiden kalmamış.nasıl uzuldum bi bilsen sonra yemek yedik ustkatında kuzenin sevgilisi bora geldi.arabasıyla bizi kanyona goturdu o.orda biraz oturduk.offff umut ne guzel badiydi yaa onunde taşları vardı cok şıktı.bak yine aklıma geldi cok uzuldum diye o anlatadursun telefonu hala calıyordu.arada iki tanede mesaj gelmişti.sonra calmaya yine dewam etti.ikinci buluşmamız olduğu icin bi hesap sorma aşamasına girememiştik..tum modernliğimi takınarak celal yazısının yanıp sonduğunu gosterip arkadaşın belki onemli bişey soyleyecektir dedim
amaaaaaaaaaaaaan bu da durmadan arıyo offf yetti be diyerek telefonu cantasına koydu.eski cıktığıymış bittiğini anlamıyormuş.kafasından silmiş ama o peşini bırakmıyormuş,diretiyormuş..celalin bu ısrarcı tutumu onun celale olan saygısını bitiriyormuş.ama celal bittiğini anlamıyormuş.
ne diyeceğimi bilemedim..e rahatsız ediyorsa istersen ebn konuşayım diye bir oneride bulundum.
aman umut hic bulaşma mafya gibi birşey bunlar sulalesi cok geniş bir telefonla kamyonla adam toplar senin kemiklerini kırdırır dedi koluma kafasını dayayarak.
mafyada neymiş ki.iki cağdaş erkek gibi konuşuruz .oğrenelim neymiş derdi diyerek saclarını okşadım.umut mafya bu adam diyorum sana ..oyle anlaşacak bir tip diil..dedi ama telefonu almak icin cantasına uzandı.
ya bizimde arkamız sağlamdır korkma ..gerci durum o haddeye gelirse cok analar ağlar diye mırıldandım.
o anda size yemin ederim icimden saf ve katıksız umutun cıkıp yan masaya oturduğunu gordum.y..rrrağımı arkan sağlam .memur sulalen mafyaya karşımı gelecek lan .topukla oğlum topukla.bela geliyor dedi bana alt benliğim..telefonu elime aldığım anda abi yapacak bişey yok geri adım atamam diye fısıldadım ve yes tuşuna bastım.
kimsin lan sen diye gurledi bana celal
ben umut arkadaşım sen kimsin dedim
bi suru kufretti bana
bak arkadaşım adam gibi konuşacaksan konuşalım bozma ağzını diye uyardım
dinlemedi ve godoş gibi bir suru ithamlarda bulundu
bak arkadaşım kim olduğunu bilmiyorum ama --ki biliyordum celaldi o..dimagıma işlemişti bu isim celalllllllll..--rahatsız etme bir daha dedim kararlılıkla
ama bir guc celalin suratına telefonu kapatmamı engelliyordu
alt benliğim boyuna kapat kapat diye yan masadan hareket cekiyordu bana
ver lan adresini once seni sonra o kaltağı skcem diye tehdit etti celal
o an tepem attı gel ulan sarıyere erkeksen gel cok celal skti bu sokaklar ..sarıyer merkez kafasına gore herkez diye haykırdım.
altbenlik yan masadan ne yaptın abi sen hareketi yaptı.
sende siktir git lan diyerek kovdum onuda..
telefonu kapadım..sinirlerim bozulmuştu..
umut naaptın sen ya doverse seni dedi
sinirden elim ayağıma dolaştı cayı doktum.ittim hatunu ya kalkıp gidelim bu skndirik cafeden dedim..sahilde yuruduk..bi paket sigara ictim
onu vapura bindirip eve geldim.başım fena beladaydı galiba..annem kızlar adamın başını belaya sokar demişti.doğruydu.
tek istediğim biraz dotunu ellemekti lan diye gozyaşımı sildim.
keşke eskiden mahalleliyle aramı iyi tutsaydım diye gecirdim icimden.cevrem olurdu.mafyayla tek başıma mucadele edecektim.uzun sac gucu alır diye koştum berbere sacları kestirdim.cevrem olsun diye berberle muhabbet etmeye calıştım etmedi.sallamadı beni.eve koşarak geri dondum.eski karakuşak dergilerini cıkardım resimlere bakarak kata felan cizdim.sonra mahallleye yazlığa gittiğimiz yalanını yaydım.celal gelirse beni bulamasın diye.
panik halinde kıvranıyordum.bir hafta evden cıkmadım.dayaktan değil bıcaklanmaktan korkuyordum.yuzumde tikler oluşmaya başlamıştı.sanırım korkudan ...hamı g.tu kaybediyordum.gozlerim kaymış bayılmıştım.iki gun nobetler icinde yattım.
bi ahfta sona sevgilim umut niye hic aramıyorsun diye aradı beni.
ya sorma biz evi taşıdık..artık zeytinburnunda oturuyoruz dedim
celal hala seni arıyormu dedim.beni sorarsa sarıyerde bekliyorum g.tu yiyosa gelsin dersin dedim.
yok aramıyor.bakma sen ona sinirlidir felan ama iyi cocuktur dedi.sevdiğinden yapıyor o aylılıkları dedi.
celal bir hafta sonra ayı olmaktan cıktı eşek oldu.iki gun sonra haylaz ucuncu gunde cılgın oldu.gunden gune celal ovuldu ben yere batırıldım..sonra beni bırakıp celale gitti.ama bu olayda Mahallede deli cevre yaptım..sarıyer merkez kafasına gore herkez
Herkese KarŞi Tek BaŞina
Geyik0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Herkese KarŞi Tek BaŞina