Arkadaşlar 24 aralık tarihinde oyun paylaşım uzerine marez bir forum kurmak niyetiyle fsbnetwork firmasından Oyunyurdu.net domain adını ve 1 yıllık Eko-II linux hosting pakedini satın aldım. Fakat işin icine girince işlerin beklediğim gibi olmadığını gordum. Upload yapmak bir eziyet haline donuştu resmen. Alıntı yapmak da istemiyordum. Sonuc olarak bu işten soğudum bayağı. Şimdi yeni ve farklı bir konseptte bir forum acmak istiyorum. Oyun upload etmek kadar olmasa da bu da zahmetli bir iş. Ben de elimdeki siteyi odul olarak verip yeni sitemdeki konu başlığı sayısını arttırmayı hedefledim. Bunun icinde tahminen 10 Ocak 2010 da başlayacak bir yarışma duzenlemeye karar verdim. Boylelikle hem benim yeni acacağım forumda konu sıkıntım hafifleyecek hem de işi daha doğru duzgun yapabilecek bi arkadaşımız site sahibi olacak. Kimseyi kandırmak niyetinde değilim, uc bir sayıda konu da istemiyorum. Başka sitelerin moderatorluk verdiği konu sayısına sitemi bırakıyorum.
Başvurular, yarışmayla ilgili kurallar icin http://www.oyunyurdu.net/yarisma-kurallari-t37.html ardesine bakabilirsiniz. Katılacak arkadaşlara şimdiden cok teşekkur eder bol şans dilerim.
Yaklaşık 1 yıllık domain + hosting odullu yarışma!!! [Bakmadan Gecme]
Domain Alımı & Satışı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Domain Alımı & Satışı
- Yaklaşık 1 yıllık domain + hosting odullu yarışma!!! [Bakmadan Gecme]