3 senedir D-Smart Netin vermiş olduğu TP-Link TD-W8951ND modemi kullanıyorum. Fakat artık modem sıkıntı cıkarmaya başladı. Akşam 8-12 arası aşırı ping sorunu oluyordu oyunlarda, D-smart'ı aradığımda ise bina ici tesisatınızı kontrol ettirin deyip duruyorlardı. Ben de modemden şuphelendiğim icin 2 gunluğune arkadaşım ile modemleri değiştirdim (arkadaşın modemi: Air5650TT). Şu an icin ping sorunum cozulmuş gibi duruyor. O nedenden dolayı yeni bir modem almaya karar verdim.
1+1 dubleks dairede oturuyorum. TP-Link TD-W8951ND yi alt katta dolabın ustune koymadan ust katta cekmiyordu. Şu an Airties modem yerde duruyor ve ust katta rahatca kullanabiliyorum. Yeni alacağım modemin de en azından Airties kadar cekmesini isterim.
Asus N12 ve N16 modemlere baktım fakat N16 icin cekim gucunu beğenmeyenler olmuş yine TP-Link gibi olsun istemiyorum. Ayrıca N16 icin TTNET dışındaki servis sağlayıcılarını kullananlar kurulumda sıkıntı yaşamışlar o yuzden tereddutte kaldım.
802.11 AC desteğine cok ihtiyacım yok bilgisayarımı kablo ile bağlıyorum zaten ama olursa hayır demem.
100-200 TL aralığında mumkunse fiber destekli ve TP-Link olmayan bir modem tavsiyenizi bekliyorum.
100-200 TL ADSL Modem Tavsiyesi
Ağ Donanımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- 100-200 TL ADSL Modem Tavsiyesi