Cozuldu: Wi-Fi bağlanmıyor Oncelikle selamlar umarım keyfiniz yerinizdedir. Benim pek değil cunku eve geldiğimde karşılaştığım manzara internet yok diyen bir kardeş ve gercekten sorunlu bir internet. Kablonet'in klasik Netmaster modemini kullanıyorum. Arayuz şifresi bir tek bende var ayarlarıyla oynayabilecek yetki veya...
Devamlı modem cokmesi
Ağ Donanımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- Devamlı modem cokmesi
-
23-11-2022, 15:57:55Tekrar selamlar. Gectiğimiz hafta modemimde bazı sorunlar yaşamıştım, konu acmama rağmen cevap alamayınca modemi sıfırlayıp sorunu cozmuştum. Ancak bugun tekrar aynı senaryo ile karşı karşıya kaldım ve yine modemi sıfırlayıp ayarlarımı duzenlemekle uğraştım. Konuyu zaten aşağıya bırakacağım ama yine de ozet gecmek gerekirse yayın olan 3 kanalada hicbir cihaz ile bağlanamıyorum. Modemi sıfırlayınca sorun cozuluyor ancak haftada bir bununla mı uğraşacağım? Aklıma modemin bozulmuş olması veya yaptığım bir ayardan dolayı haftada bir modemin cokmesi geldi. Yaklaşık 1-2 ay once IP filtreleme yapıp TikTok uygulamasının 20-25 sunucusunu engelledim. Sorun bununla alakalı olabilir mi?
Cozuldu: Wi-Fi bağlanmıyor Oncelikle selamlar umarım keyfiniz yerinizdedir. Benim pek değil cunku eve geldiğimde karşılaştığım manzara internet yok diyen bir kardeş ve gercekten sorunlu bir internet. Kablonet'in klasik Netmaster modemini kullanıyorum. Arayuz şifresi bir tek bende var ayarlarıyla oynayabilecek yetki veya...
www.technopat.net