Sevgili melekler,
Cağımız teknolojide cığır actı.
Kocalarımızı,sevgililerimizi pc yoluyla idare edebileceğiz...
Bakalım nasıl olacak bu iş......
Sayın Teknik Servis Yetkilisi,
Gecen yıl aldığım 'Erkek Arkadaş 5.0' programını 'Koca 1.0' seviyesine yukselttim. Ama tum sistem performanslarında bir yavaşlama soz konusu.
Ozellikle 'ErkekArkadaş 5.0' bolumunde bulunan 'Cicek 8.0' ve 'Mum ışığındaYemek 6.3' işlemleri 'Koca 1.0' programında yok. 'Koca 1.0' programı devreye girince bir cok program devre dışı kaldı. 'Romantizm 9.5' ile 'Ozel Ilgi 6.5' kesinlikle devre dışı, ama bunun yerine 'Sınırsız TV 0.4' ve 'Maraton 1.35' surekli calışıyor. 'Sohbet 8.0' ve 'EvTemizliği 2.6'yi calistirinca da sistemi cokertiyor. 'Kavga 5.3', 'Evi Terk Et 3.2' programı fayda etmedi. 'Koca 2.0' surumunu yuklesem işe yarar mi? Sizce ne yapmam gerekiyor?
Imza
Umutsuz
Sayın Umutsuz.
Bir kere bu olayı şoyle gormeniz gerek 'ErkekArkadaş 5.0' bir eğlence paket programıdır, 'Koca 1.0' ise başlı başına bir işletim sistemi.
'http:/ Beni sevdiğini duşunuyordum.html' komutunu yazarak 'GozYaşı 6.2''yi indirin ve 'Suclu His 3.0''ı guncellemeyi unutmayın.
Eğer bu uygulamalar doğru sonuc verirse 'Cicek 2.0' ile Mum Işığında Yemek 2.1' kısa bir sure icin devreye girebilir. Ama sakın cok sık uygulamaya koymayın yoksa 'Koca 1.0' otomatik olarak koruma programı olan 'Sessizce Surat Asma 2.5''i devreye sokar.
Ama ne yaparsanız yapın kesinlikle 'Kaynana 1.0''ı calıştırmayın.Ekran goruntusunu bozan ve sistem kontrolunu kaybettiren bir virus ortaya cıkar.
Ayrıca 'Erkek Arkadaş 5.0''ı kesinlikle yeniden yuklemeyin. Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yaşatabilir ve 'Koca 1.0' bunu kaldıramaz.
'Koca 2.0 ' ise size ek yuk getirmekten başka ise yaramaz. Kısacası 'Koca 1.0' cok guzel bir işletim sistemi, ama sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemen kavramaya musait değil.Performans arttırıcı ek programlar tavsiye ederiz, mesela, 'SıcakYemek 3.0' ve 'Sevgi Sozcukleri 7.7' cok faydalı olur.
Iyi Şanslar..
Koca işletim sistemi
Geyik0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Koca işletim sistemi