Asus DSL-N12E ADSL modemim var, dun akşama kadar hicbir sorun yoktu. Sorun şu, bilgisayarı actıktan beş dakika sonra internet gidiyor, yalnız şoyle bir enteresan durum var modenin internet ışığı yanmaya devam ediyor, ışıkta herhangi bir sorun olmuyor. Ne bilgisayardan ne de PS4 ve telefon gibi diğer cihazlardan internete giremiyorum.
Modemi kapatıp actığım zaman internet tekrar geliyor ve yine beş dakika sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, beş dakika sonra sonuc yine aynı oluyor. İnternet gittikten sonra sadece bilgisayarda değil diğer cihazlarda da internet olmuyor ama modemin internet ışığı yanıyor.
Modemin firmwarei en son surum, onceden farklı bir DNS adresi kullanıyordum otomatik DNS yaptım sonuc yine aynı.
Şoyle enteresan bir durum daha var, bilgisayarı kapatıp modemi de kapatıp actıktan sonra bilgisayar haric butun cihazlarda interneti sıkıntısız bir şekilde kopmadan kullanabiliyorum. Bilgisayar acılınca beş dakika internet oluyor sonra gidiyor. Cok enteresan bir durum, modeme reset attım yine de cozemedim bu sorunu.
Umarım yardımcı olabilirsiniz. Sorunun ISS'ten kaynaklandığını duşunmuyorum dun D-Smart'ı aradımi o tarafta hicbir sıkıntı yok. Sıkıntı modemde ancak ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim bile yok.
Şimdiden teşekkurler.
PC Acıldıktan Beş Dakika Sonra İnternet Gidiyor
Ağ Donanımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Ağ Donanımı
- PC Acıldıktan Beş Dakika Sonra İnternet Gidiyor