Bugun itibari ile Turk Telekom internet paketimde değişim yaptım ve FiberNet'in bir alt versiyonu olan HiperNet'i kullanmaya başladım. Haliyle, ADSL'den VDSL 2'ye gecildi ve bu nedenle de TP-LINK TD-W9970 v3 modemini kullanmaya başladım.
Daha sonra, modem kurulumu falan derken her şeyi yaptım fakat aklıma birden bire, modemin Firmware surumu aklıma geldi. Oncelikle, TP-Link'in kendi sitesine bakayım dedim ama orada sadece TP-LINK TD-W9970'in "v1" ve "v2" surumleri icin Firmware var. Daha sonra bu foruma bakayım dedim ama baktığım birkac konuda anladığım uzere, herkes benim gibi duşunerek yazmış. "v3" icin Firmware yok.
Ben de, TP-Link'in Teknik Destek Servisi'ni (0 850 724 44 88) aradım ve sitelerinde "v3" icin Firmware'ın bulunmadığını soyledim ve bana e-mail yolu ile yollayabileceklerini soylediler. Firmware guncellemesini de yaptım ve şu an her şey cok guzel.
Ben de duşundum ki, hazır en son guncellemeyi edinmişken, sizler de yararlanın istiyorum ve guncellemeyi paylaşmak istiyorum.
Oncelikle, nasıl Firmware guncelleme yapacağınıza dair resimli anlatımı paylaşayım. Daha sonra da, dosyayı paylaşayım:
Firmware Dosyası: TD-W9970v1 andv3_2016-09-30_20.36.12
(Not: Bu Firmware guncelleme dosyası, sadece TTNet / Turk Telekom logolu "300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router Model No. TD-W9970 v3" modemi icin kullanılmaktadır. Eğer sizin modeminiz, TP-Link'in farklı modeli ise lutfen (0 850 724 44 88) numaralı teknik destek servisini arayarak, siz de e-mail yolu ile Firmware guncellemenizi edinebilirsiniz.)