1. yıl:

Koca şoyle der:

"Oooo sevgilim, boyle kesik kesik oksurmen beni endişelendiriyor.. bilmiyo musun artık heryerden her turlu mikrobu kapabiliyoruz.. işimizi şansa bırakamayız şimdi doğruca hastaneye gidiyoruz..seni bi gormelerini istiyorum, sanırım birkac gun orda dinlenmen gerekicek.. biliyorum hastane yemekleri kotu o yuzden sana sevdiğin ev yemeklerinden getiricem.. başhemsireyle bu konuyu ayarlamıştım bile..

2. yıl:

"Bak tatlım, bu oksurukler iyiye işaret diil.. aile doktorumuzu aradım bugun bi ara uğrayip sana bi bakıcak.. Şimdi neden gidip yatmıyorsun senin dinlenmen lazim.."

3. yıl:

"Hayatım birak şimdi yemek yapmayı da git yat.. ben sana yiyecek bişeyler hazırlarım.. hey evde hazır corba var mı?"

4. yıl:

"Bu hasta halinle kendini yormanı istemiyorum.. bulaşıkları bitirip cocukları da yıkayıp yatırdıktan sonra lutfen sen de yat dinlen..."

5. yıl:

"Madem hastasın niye bi aspirin almıyosun?"

6. yıl:

"Orda kopek gibi hırlıycağına git banyoda gargara yap bişey yap boğazını temizle..!"

7.yıl:

"Allahaskına bu oksurukler ne zaman biticek?? Etrafa sactığın mikrop da cabası..beni de mi hasta etmeye calışıyorsun sen..!!!!"