cem yılmaz uzay gemisi cem yilmaz selahattin yılmaz selahattin ışın kılıcı uzay gemisi video
- Bizim meslek `parası haric` cok ..ktan. Aynı işi yapanlar beni kuliste ziyaret edip "On sırada oturuyorum. Aman bana sataşma" derler. Biri moral vermek icin "Sırf senin icin geldim" dedi. Hadi lan tek kişilik gosteriye sırf benim icin mi geldin?!
- Ben 18 ay askerlik yaptım. Bedelli yapan popcu arkadaşlar Tarkan, Mustafa Sandal, tabii Celik de değişti. Celik onemli bir sanatcıdır. İTU`den mezundur ve ses doktorudur. "Sesler mi ağrıyor" hemen "Ah Cici Kız"ı soyler. Ama hÂl sesi notalara dokulemiyor. Bir tek Milka`yla reklam anlaşması yapabilir.
- Katrilyoner işadamıyla taksi şoforu gosteriyi yan yana izliyor. Muslumanı, Hıristiyanı, zencisi beyazı bir arada. Bunu bir de Mevlana yapardı. O da bilet satmıyor.
- Sanatcının askerden kacanı makbuldur. Benim de Azerbaycan`da okuyor olmam gerekiyordu. Bazı sanatcılarımız 10 yılda Amerika`da ne oğreniyorlarsa. Demek ki bir zenci hoca var. Taktı cocuğa gidemiyor. "En verimli cağımda askere aldılar" derler. Ulan ne yapıyordun? Evde oturuyordum abi. Ulan ben para basıyordum askere aldılar.
- Gorkemli bir gosteri izlemek istiyorsanız Sultans Of The Dance`ı izleyin.Anadolu`yu anlatan yabancı isimli gosteri.
Malatya`nın anadili İngilizce bilmiyor musunuz?
- Papa Jan Paul Vatikan`da oturuyor, KÂhtalı da kapıda nobet tutuyormuş. İsa gelmiş KÂhtalıyı gecememiş. "Yahu ben İsa`yım niye iceri almıyorsun?" demiş. KÂhtalı "Kardinalimin emri var.. Allah`ın oğlu olsa iceri almayacaksın dedi" demiş. Bu, yarın fıkra diye cep telefonuma mesaj gonderilir.
- `Her Şey Cok Guzel Olacak`ta da, `Vizontele`de de oynadığım karakterler hep kufur ediyor. Benim hoşuma gidiyor. Ama AKM`nin onunde, bir kadın "Cok başarılısınız ama cok kufur ediyorsunuz" dedi. Abla kufur ederken isim vermedik ki uzerine niye alınıyorsun!..
- Askerde 6 bin kişiye cay ısmarladım, 1.5 milyon lira tuttu. Swiss Otel`deki cay fiyatına!
- En komik, en yetenekli benim. Kendimi eski VCD`lerden izledim. Korsandan izlediyseniz ayıp edersiniz. Korsan komik değil. Ben Titanik`i korsan izledim gemi batmıyor.
- Erdoğan Sevgin bana "Cem`ciğim ne zaman motor diyeceksiniz?" diye sordu. Ben de "Valla abi biz aile filmi cekeceğiz. Onu Sinan Cetin`e soracaksın" diye cevap verdim.
- Reenkarnasyona inanmayın. Cıkar, ben eski hayatımda "Cardım" derler."P........" ya da "Durumcuydum" diyen biriyle karşılaştınız mı?
- Bu işi keşfeden benim.İki saat konuşup bir şey anlatmayacaksın.Denesene hadi. Bir tek Demirel yapar.!!!!
Cem YILMAZ - Cm Ylmz :D
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Cem YILMAZ - Cm Ylmz :D