Domain Adı : internetvitrini.com
Bitiş Tarihi : ( 21 - Ağustos - 2010 )
Registar Firması : Atkhosting.com
Başlangıc fiyat: 10 tl
Minumum artış: 2 tl
Hemen Al: 50 tl
Acık Artırım Bitiş Zamanı : 10 temmuz 2010 - fiyata gore bitirip satılabilir iyi teklif gelirse

Notlar : Domainin ismi cok guzel.Toplist,site tanıtım,link arşivi,dmoz vs gibi web dizini,kaliteli sitelerin toplandığı bir site yada daha benim aklıma gelmeyen sizin gelebilecek birsuru proje yapılabilir.Etrafta toplist200 toplist500 vs gibi sacma sacma isimlerde site doluyken internetvitrini bu işin ciddiyetini ortaya koyuyor o yuzden site bir anda butun toplistlerin onune gecme potansiyelinde , eğer gercekten ilgilenilir ve ozellikle kaliteli siteler eklenirse.

Ama internetvitrini.com dan herşey cıkabilir.Benim uğraşacak vaktim olmadığı icin bu domaine site kuramadım.yaklaşık 1,5 ay sonra domain ve host bitiyor.Siteyi hostuyla birlikte veriyorum 1,5 ay kaldı zaten en azından fikirler ve sctripler deneyebilirsiniz o zamanda.Sonra suresini uzatıp ciddi işlere kalkışabilirsiniz.Yada direk sitenizi kurar hostunuzu devam ettirirsiniz size kalmış.Guven konusunda sıkıntınız olmasın herturlu bilgi ayrıntı size msnden vereceğim.

Ayrıntıları msn adresimden konuşabiliriz.Ama teklifinizi buraya yazınki bir fiyat belirlensin.

Bu arada 1,5 ay beklerim duşer alırım diyenler beklemesin cunku satılmama durumuna gore domaini uzatıp site kuracağım.

http://internetvitrini.com

MSN: [email protected]