Merhaba arkadaşlar,
3-4 ay once Asus PCE-N10 aldım. Fakat bugune kadar sabredebildim. Almadan once "Ne kadar kotu olabilir ki?" duşuncesiyle kendimi X isimli teknoloji mağazasındaki gorevlinin kollarına bırakmıştım. O da sağolsun guzel faydalandı herhalde.
Oncelikle cekim gucunun zayıf olduğunu duşunuyorum. Aynı noktadan telefon(lar)la veya dizustu bilgisayar(lar)la cok rahat internet bağlantısı kurabilirken Asus PCE-N10 takılı olan masaustu bilgisayarda internet hızı deyim yerindeyse, kafasına gore takılıyor. Cekim gucunun dışında, kopma problemi de cok var. Parcayı kasaya doğru bir şekilde taktığımı duşunuyorum, temassızlık olması ihtimaline karşın sinirlendikce acıp tekrar tekrar kontrol ettiğim de oldu zaten. Canı sıkılınca kopuyor, canı sıkılınca geri donuyor. Suruculeri guncelledim ancak bana mısın demiyor. Yaptığım araştırmalar sonucu benzer sorunlar yaşayanları gordum.
Bu urunu kullananlar varsa onların yaşadığım sorun hakkında yorumlarını bekliyorum. Onun dışında Technopat'ta TP-LINK TL-WN881ND incelemesi gordum. Fena değil gibi. TP-LINK TL-WN7200ND (USB adaptor) urununu de ovenler olmuş. Gercekten sıkıntı cıkartmayacak olduktan sonra USB veya PCI-E olması benim icin onemli değil.
Surprizbozan: Bilgisayar ozellikleri