1 Haftalığına Fiyat 40 TL Arkadaşlar

Evet Arkadaşlar Kendi Sitelerim Uzerinde Yapmış Olduğum ve Cok İyi Sonuclar Almış Olduğum Link Wheel Calışmasını Şimdi İsteyen Herkese Yapıyorum.

Ustelik Cok Uygun Fiyata

Link Wheel Calışmasını Almış Olduğum Program İle En Kısa Surede Teslim Ediyorum.

İddaa Ediyorum Kesin Etki Gosterecek Bir Link Wheel Calışması Olacaktır.

Kendi Sitelerimde Yaptığım Calışmalar Sonucu.

oyun oyna kelimesinde sıralamada yokken 13. sıraya geldi
oyunoyna kelimesinde 270. sıradayken 11. sıraya geldi
bedava oyun oyna kelimesinde 300. sıralardayken 22. sıraya geldi

Hitlerim 50 ile 100 arası iken 350 400lere kadar geldi.

bu bahsettiğim siteyi 3 hafta once yine buradan satmıştım ve hitleri halen aynı şekilde gitmektedir.

satmadan onceki hit grafiği ve yukselişi

Bir sonraki yaptığım sitem ise film indirme sitesiydi.

siteyi sıfırdan kurdum ve yaklaşık 1 ay sonra bu calışmayı yaptım ve sadece 1 defa uyguladığım calışma sonucu

resimdee gorulduğu gibi calışmayı uyguladığım zamandan sonraki tarihlerdeki hit artışı gayet iyi durumdadır.

bu bahsettiğim site ise kelimelerinde ilk 500de bile yokken calışmanın ardından

tek link film indir kelimesinde 27. sıraya
tek link indir kelimesinde 36. sıraya
tek link belgesel indir kelimesinde 7. sıraya kadar gelmiştir.

Gorulduğu gibi rekabetin olduğu bir cok kelimede etkili sonuc almış olduğum bu diyagramı sizlere sunuyorum.

şuan kendi bilgisayarımda olmadığım icin diyagramın son halini koyamadım en yakın zamanda onu duzenleyeceğim. son halinde ise tum calışma linkleri pingleniyor. bu calışma sonucunda binlerce kaliteli backlink elde etmiş oluyorsunuz. Etkisini kısa surede gosterecek olan bu diyagram icin talep ettiğimiz ucret piyasadakilere gore cok iyi bir rakamdır.

3 Kelime birden verebileceğiniz link wheel sadece ve sadece 50 TL

Aynı siteye 2. calışma isterseniz istediğiniz zaman aralığında toplam 80 TL

Gelen ilk 3 kişiye Calışmamız 40TL Olacaktır. (Referans Olması icin)

Odemeler:

Yapı Kredi Bankası
Garanti Bankası

Not: Hizmeti Satın Alan Arkadaşlara Ucretsiz 1000 Adet Edu. Gov. blog backlink Hediyemizdir.

Calışma şu şekilde oluyor.

once size ozel bir tane mail adresi alıyoruz. bu mail adresi ile 3 tane social network sitelerinden kelimenize uygun acıyoruz.

bu actığımız networkleri 30ar tane web 2.0 100lerce forum profil ve 10larca makale sitesine kelimenize uygun ister sizin verdiğiniz isterseniz kendimizin spinlettiğimiz 10larca makale icinden sizin kelimelerinizi ekliyip yolluyoruz ve son olarakda 10larca rss dizinlerine bu networkleri yolluyoruz.

Actığımız social networkleri bu şekilde binlerce link ile cok ceşitli şekilde desteklemiş oluyoruz.

Sonrada bu networkler ile ve isimlerle acılmış forum profillerinden ve yine farklı makaleler ile acılmış makale sitelerinden ana sitemize kelimenizden link veriyoruz.

Kısacası bu calışma Ana sitemizi bomba etkisi yapacak sağlam kaliteli bir cıkış yapacak ve kalıcı bir cıkış yapacak.

Ve en son olarakda acılan tum profil linkler rss dizinler makale adresleri kısacası kac bin tane linkiniz varsa hepsini google amcaya pingliyoruz. boylece etkisini en gec 3 gun icinde gosteriyor.

Tamamen denendi ve sonuc alındı.

yeni actığım sitemede aynı şekilde uygulayacağım ama domaini yeni aldığım icin aradan 1 ay gecmesinde fayda var.

Gelin gorun beğenmezseniz ilerleme olmazsa paranızı geri veriyoruz.

MULTI KONU