Ameliyatta narkozun etkisiyle kadın azraile sorar,

_ Ne kadar omrum kaldı azrail.

Azrail

_50 Sene var der.

Bunu duyan kadın sewincle estetiğe gider guzelleşir ve gencleşir hastaneden cıkar cıkmaz kadına araba carpar ve olur.

Kadın sorar

_Hani 50 senem vardı azrail der.

Azrail Bunun uzerine:

_KıZ Bn seni tanımadım ne guzel olmuşsun sen der

iha:

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar gorur ve karısına e-mail atmaya karar verir.Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gonderir...Mail farklı bir bayana gider.Tam bu sırada kadın,kocasının cenaze toreninden evine yeni donmuştur ve bilgisayardaki maili gorur, arkadaşlarından geldiğini duşunduğu maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.Odaya giren annesi,yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı gorur....

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim.Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gonderebiliyoruz.Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.Seninde kayıtların hazır. Herşey yarın senin buraya geleceğini duşunulerek hazırlanmış.Seninle buluşmayı dort gozle bekliyorum.Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk gecirirsin....

Not :Burası cok sıcak....

iha:

Beşinci Hugo
Lisede edebiyat kitabından bir metni tum sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo’ya *Beşinci Hugo* diyen arkadaşımızı alkışlıyoruz..

Hayrını Gorme
Bankada gişenin onunde işlemimin yapılmasını bekliyorken yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan gişe elemanı soruyor: -’Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?Teyzem cevap veriyor: -’Bu paranın hayrını gorme İnşallah yazalım.’

Lamba
Dun gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta gectim..Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: ‘Bacım o gectiğin gece lambası değildi, cek sağa.’

Hacim Nedir?
Oğretmen bir arkadaşımdan naklen => -5.Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2.sorusu: ‘Hacim nedir? Bir ornek vererek acıklayınız.’ Oğrencimizden gelen cevap:
-Hacdan gelenlere hacim denir..Ornek: Nasılsın hacim?

Asena
5 yaşındaki yeğenime babası soruyor: -Buyuyunce ne olacaksın kızım? Asena olacağım babacım; sen ne olacaksın?’ Babası gayet sakin cevap veriyor: - Katil..

Yeni Geldum
Bir gun Temel yuksek bi binanın tepesinden duşmuş..Baygın yerde yatarken etrafını kalabalık sarmış..Temeli uyandırmışlar;- ne oldu kardeşim diye sormuşlar..Temel de -Ne bileyum uşağum, bende yeni geldum daa..demiş..
iha:

Birgun bir amerikalı milletvekilini bir odaya almışlar ve sormuşlar:

'-karınmı yoksa devletinmi.'

amerikalı duşunmeden cevaplamış:

'-devletim.'

ordakiler:

'-o zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.'

adam sıkılmış terlemiş ve sonunda dayanamıyarak:

'-yapamayacağım.' demiş.

daha sonra bir turk milletvekilini

aynı odaya almışlar.aynı soruyu sormuşlar:

'-karınmı yoksa milletinmi?'.

millet vekili hic duşunmeden:

'-devletim' demiş

'-o zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.'

odadan once bir silah sesi sonra bir cam sesi gelmiş.cıkınca sormuşlar:

'-ne oldu.'

'-sizin verdiğiniz silah kurusıkı cıktı bende karıyı camdan aşağı attım.