Merhaba. Yeni bir şehre taşındım ve dolayısıyla fiberden VDSL'e gecmem gerekti. Bu yuzden yeni bir modem arayışına girdim. Butcem 400-450 TL arasında. Bu fiyata en iyi secenek nedir? Yardımcı olur musunuz?
Benim bulduklarım.
Zyxel Kablosuz N VDSL2 USB'li Birleşik WAN Ağ Gecidi | IEEE 802.11 b/g/n AP| yuksek hızlı İnternet erişimi | Hızı ve kapsamı artırmak icin G.vectoring'i destekler (VMG3312) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Zyxel Kablosuz N VDSL2 USB'li Birleşik WAN Ağ Gecidi | IEEE 802.11 b/g/n AP| yuksek hızlı İnternet erişimi | Hızı ve kapsamı artırmak icin G.vectoring'i destekler (VMG3312) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
TURK TELEKOM Modemi H168 300mbps Kablosuz Usb Vdsl2/adsl/2 Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar TURK TELEKOM Modemi H168 300mbps Kablosuz Usb Vdsl2/adsl/2 Modem Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Tenda V300 4Port Kablosuz 300Mbps VDSL2 / ADSL2 /3G Backup Modem : Amazon.com.tr: Bilgisayar Tenda V300 4Port Kablosuz 300Mbps VDSL2 / ADSL2 /3G Backup Modem : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Zyxel Vmg 1312-T20B Antensiz Ver.300 Mbps Vdsl2 Modem/Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar Zyxel Vmg 1312-T20B Antensiz Ver.300 Mbps Vdsl2 Modem/Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Benim bulduklarım bunlar. Sizin oneriniz varsa atar mısınız? Bir de diğer modellere gore neden daha iyi sizin sectiğiniz modem nesi daha iyi yazarsanız sevinirim.
500 TL VDSL modem onerisi
Ağ Donanımı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Ağ Donanımı
- 500 TL VDSL modem onerisi