DEĞERLİ R10 MUŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI​

pozitive' Alıntı:
Kadir beye teşekkurlerimi tekrar tekrar iletiyorum

Calışma oncesi ilk 500'de olmayan sitem şuan 3.sırada..

Adsense gelirlerim ise gunluk 20 tl'ye cıktı. Eskiden 3 ayda bir zor odeme limitine ulaşırdık.

Farklı bir calışma icin daha anlaştık.

30-40 liralık etkisiz paketlerden alana kadar bir tane boyle paket alın yeterli olacaktır.

Not: Rekabetten dolayı sektorumu soylemek istemiyorum. Fakat cidden zor bir kelime. Hatta ilk 5 icin fiyat sorduğumda ajanslar cok ciddi rakamlar istemişti. Ben 149 TL'ye yukseldim

Sadece duzenli icerik girerek rekabet etmek gunumuzde cok zor artık.
Genişletmek icin tıkla ...

alpkrdmr' Alıntı:
SEO işinde sitenizi Kadir hocama teslim edin. Sitenize duzenli olarak guncel icerik ekleyin. Coğu zor kelimelerde bile başarı sağlarsınız. İşini iyi yapan insanların kazanmasını her alanda istediğimden detaylı bir sonuc paylaşmak istedim. Umarım calışma yaptırmak isteyenler icin yardımcı olabilmişimdir.

Calışma oncesi:

Calışma sonrası: Kademeli olarak 2 farklı anahtar kelimede ilk 2 sıraya girdi.

Bu da calışma yapılan sitenin aldığı backlink grafiği: (Daha once hic SEO calışması yapılmamıştı, sadece icerik girilmişti)

ArmanHAN' Alıntı:
Merhaba,
Kadir bey'e oncelikle paket teslimatı surecinde fazlasıyla ilgilendiği icin kendisine ve değerli ekibine teşekkur ediyorum. Yuksek rekabeti olan bir kelimede, 15 gunde ilk 3'e girdim. Teslimat suresi 15 gundu. Ayın 15'inde suresi dolmuştu. 7.gunde bana siteniz buyuk olasılıkla 2.3. sıraya gelecektir demişti ve oldu Kendisine tekrardan cok teşekkur ediyorum. Tekrar bir sitem icin kısa sure icinde calışma yaptıracağım. Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veren bir arkadaş. Biraz sohbet ettiğimizde, Turkiyede cokca bilinen bir SEO firmasında calıştığını soyledi. Paranızı boşuna cope atmanıza hic gerek yok. Sonuna kadar Kadir Bey'i tavsiye ederim arkadaşlar. Gozunuz kapalı tercih edebilirsiniz Diğer calışmalarda goruşmek uzere.
İyi calışmalar,hayırlı işler dilerim

TahsinCetinkaya' Alıntı:
Arkadaş ile ilk calışmam...Kendisi telefonda cok kibar ve bilgilendirici...Zaten calışmaya başlamadan hem konuşması hem saygısı hem de alakası ile beni mest etmişti. Ve calışmaya başlamadan once kendisine teşekkur etmiştim.Cunku işinden once kişilik kazanır ama goruyorum ki hem kişiliği hemde esnaflığı hemde calışma başarısı kazanıyor.

Sitemdeki calışmaya gelince Google'de ilk 75.sıradayken calışmanın başlamasından 2 3 gun icinde Google'de ilk 5.sıraya yukseldim...Ve benim kelimem Turkiye'nin en buyuk medya kuruluşlarının rekabet ettiği bir kelime..arkadaş ilk beşe soktu...İki gundur cok şaşkınım ben nasıl 5.sıraya oturdum diye...Hatta ilk başlarda browser filan değiştirdim ip değiştrim cunku inanasım gelmedi Arkadaş hem ilgili hemde başarılı...Gonulden tebrik ediyorum....

Calışma sonucları google da tam oturunca tekrar bir teşekkur yazısı yazacagım kendisine inşallah

Hayırlı işler diliyorum.Sitenizi emanet edin ve arkanıza yaslanın..Gerisini arkadaşa bırakın o halleder

izmir35' Alıntı:
benim sektorumden dolayı iş yapamadık ama karakteri oyle duzgun biri ki benimle sohbet etti ve seo hakkında coğu soruma usanmadan cevap verdi eminim muşterisi olunca cok buyuk zevk ve başarı sağlayabilirsiniz.

FoxNayt' Alıntı:
Sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum gercekten 15 gun dedıler 15 gun icerisinde rapor verdıler sitemiz istediğimiz kelımelerde 500 sıralamada yok iken şuanda cok guzel sıralamalarda yer aldı khA arkadaşımızı herkese oneririm. iyi forumlar dilerim.

fthcc' Alıntı:
Odeme yapıldı ve işlemlere başlanıldı. Saolsun arkadaşımız cok ilgilendi. İnşallah sonucta oyle guzel olur.. İlerleyen haftalarda sonuc hakkında tekrardan yazıcam..
Teşekkurler.

DurqrimastQuawn' Alıntı:
odeme yapıldı ve bugun itibarıyla arkadaş calışmalara başladı. Gercekten ilgili ve konuyu onemsiyor. Başarılı işler cıkartacağına eminim, 15 gun sonra calışma bittiğinde sonuclarını da duzenli olarak haftalık buradan aktaracağım.

SunHiz' Alıntı:
Anlaşma sağlandı, gercekten ilgili ve anlayışlı bir arkadaş gerekli acıklamaları yaparak neyin nasıl olacağı hakkında bilgiler sunarak yardımcı oldu.
15 gun sonra raporu ileteceğini belirtti ve bekliyoruz.
teşekkur ediyorum.

Semotion' Alıntı:
1 Adet calışma başlatılmıştır, sonuclarını buraya yazacağım. ilgili bir arkadaş umarım calışmada guzel sonuclanır.

Mearic' Alıntı:
Başta ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkurlerimi sunuyorum. Odeme yapıldı ve bir site icin calışmalara başlandı.Faydalı bir calışma olacağını umit ediyorum.

Tokipo' Alıntı:
Odeme yaptım calışmaya başladık.

AhmetKofali' Alıntı:
İlk site icin anlaşma sağlanılmıştır. Calışmadan memnun kalırsak ikinci site icinde anlaşacağız. Arkadaş son derece ikgili. İlgisi icin ayrı teşekkur ediyorum

Zogor.Net' Alıntı:
Odeme yapıldı. Hizmet satın alındı.