Sitelerinize birden yuksek sitelerden backlink almak yerine forumlarda tanıtımını yaparak kısa surede buyuk sonuclar elde edebilirsiniz. Forum tanıtımları ile sitelerinizin hitini arttırabilir, doğal ve zararsız backlinkler elde edebilirsiniz.
PAKET 2 ve 3'u Alana PR5 Alexa Dunya Geneli 10K Altı Siteden Backlink Hizmeti UCRETSİZ!
WMAraci gibi onemli forumlarda sitenizin tanıtımını yapıyoruz. Bu sayede tamamen doğal backlinkler elde ederek sitenizi arama motorlarında yukseltebilirsiniz.
Yapacağınız tek şey bize site adresinizi vermeniz, anahtar kelimenizi vermeniz ve raporları teslim edebileceğimiz bir adet mail adresi vermeniz. (Anahtar kelime en fazla 2 tane)
Tanıtım yazılarınızı biz yazıyoruz. Hic bir ek ucret odemenize gerek yok, tanıtım yazılarınız en fazla 150 kelime olacak şekildedir.
[ WMA - Basit Paket :] Toplamda 5 forumda 2 ayrı ozgun tanıtım makalesiyle site tanıtını yapılır. Bu paketin fiyatı; 15 TL'dir.
[ WMA - Şişirilmiş Paket :] Toplamda 15 forumda 7 ayrı ozgun tanıtım makalesiyle site tanıtımı yapılır. Bu paketin fiyatı; 40 TL'dir.
[ WMA - Kaba Paket :] Toplamda 30 forumda 15 ayrı ozgun tanıtım makalesiyle site tanıtımı yapılır. Bu paketin fiyatı 75 TL'dir.
İlk paket haric diğer tum paketlerin raporlanması en gec 15 gun icinde gonderilir. Tum paketler en az 4 iş gunu icerisinde raporlanıp mail adresinize gonderilir.
Paketler SEO konusunda kesin etkili ve garantili sonuclar veren paketlerdir.
İLETİŞİM : Skype adresimizden 7/24 ulaşabilirsiniz. Skype adresimiz; makalehizmeti
ODEMELER : Finansbank Enpara, Vakıfbank, Paypal.
Satış Sitelerinizin Kalitesini Arttıralım PR5 Yıllanmış Siteden Backlink Siteleriniz Ucuşa Gececek
Sosyal Backlink Alımı ve Satışı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- Sosyal Backlink Alımı ve Satışı
- Satış Sitelerinizin Kalitesini Arttıralım PR5 Yıllanmış Siteden Backlink Siteleriniz Ucuşa Gececek