İŞ ALIMI = ACIK

Piyasada SEO hizmeti veren bircok arkadaşım, sahip oldukları sitelere yazı yazıp bu sitelerden iceriğe link vermekteler. Bu siteler PR değeri yuksek olan fakat iceriğinden şimdiye kadar YUZLERCE, hatta BİNLERCE link cıkmış olan sitelerdir. Benim bu sitelere guvenim hicbir zaman olmadı. Bu yuzden hep sitelerimi paravan bloglarla besledim. Sonucunu da fazlasıyla aldım. Bircok kişiye gore pr 0 olan bir site (link cıkışı olmamış) pr 3 fakat yuzlerce link cıkışı yapmış sitelerden COK DAHA DEĞERLİDİR.

BU YUZDEN SİZLER İCİN PARAVAN BLOG HİZMETİ VERİYORUM!
HER KESEYE UYGUN PAKETLER:

Bu hizmeti satın alarak OMURLUK BACKLINK VE TANITIM YAZISI hizmeti almış olacaksınız. Bu sitelerdeki cıkışlar, ana sitenizi her zaman destekleyecektir. Eğer ben siteleri size teslim ettikten sonra her hafta 1 icerik eklerseniz, anahtar kelimelerinizin yukselişi devam edecek ya da anahtar kelimeniz sıralamasını uzun bir sure koruyacaktır.

Paketlerin sitenize etki etme suresi MİNİMUM 1 AYDIR. Anahtar kelimelerde bir anda yukselme garantisi VERMİYORUM. Fakat bu işlemi yaptırdıktan sonra goreceksiniz ki anahtar kelimeleriniz yavaş yavaş yukselmeye başlayacaktır. Ozellikle 3. ve 4. paketlerde daha fazla link ve yazı olacağı icin yukseliş suresi daha uzun olacaktır. Orneğin "halı yıkama" kelimesinde 20. sırada olduğunuzu varsayalım. Bronz 1 paketini aldığınızda 15. sıraya gelirken Platin 4 paketi sitenizi 2. sıraya getirecektir.

Herkes biliyor ki paravan blogların bu şekilde sitenizi beslemesi anahtar kelimelerinizi %100 YUKSELTECEKTİR. Bu yontemde anahtar kelimelerinizi kotu yonde etkileyecek hicbir şey YOKTUR. Bu konuda iciniz rahat edebilir.

Butun yazılarımız %100 OZGUNDUR.
Butun paravan SİTE İCİ SEO calışmaları yapılmaktadır.
İlk 2 yazıda KESİNLİKLE link cıkışı YAPMIYORUM!
Bronz paketimizin teslim suresi 2 - 4 haftadır.
Silver paketimizin teslim suresi 4 - 6 haftadır.
Gold paketimizin teslim suresi 6 - 8 haftadır.
Platin paketimizin teslim suresi 8 - 10 haftadır.

Bu paketleri aldığınız zaman:
Sitelerinizin index hızında artma OLABİLİR.
Pagerank olumlu yonde ETKİLENİR.
Alexa değeriniz DUŞEBİLİR.
Anahtar kelimelerinizde yukselme OLUR.
Hit artışı OLUR.

Sizden istenecek bilgiler şunlardır:
Sitenizin adresi:
E - Mail adresi:
Telefon numaranız:
Sitenizin acıklaması:
Sitenizin hedef kelimesi (Max 3 adet):

REFERANS AMACLI OLARAK İLK 10 KİŞİYE %50 İNDİRİM!

Odeme yontemleri: Finansbank ENPARA & PAYPAL
E - Mail: [email protected]
Telefon: 533 935 97 23