Merhabalar, yaklaşık olarak 1 hafta once Asus ac68u modemi satın aldım. 2 gun gibi bir sure zarfında sorunsuz bir şekilde kullandım. Daha sonrasında kullanımdayken ozellikle akşam saatleri daha sık bir şekilde birden DSL ışığı sonuyor ve sonrasında internet ışığı da sonuyordu. Bu kopmaları birkac kez yaşadıkdan sonra servis sağlayıcım ttnet'i aradım. Ttnet'den bana hat değerlerimin normal olduğu soylendi ve bende ttnet'in bana aboneliğimle beraber gonderdiği modemi tekrardan kurdum. Sonuc olarak kopma olmadan rahat bir şekilde kullanabiliyordum. Sonrasında Asus muşteri hizmetlerini aradım ve butun ayarları asus personeliyle kontrol ettik.Asusdan aldığım yanıt, 'butun ayarlarınız olması gerektiği gibi urunu yollayın donanımsal olarak kontrol edelim' oldu.

Modemde ; ddns ozelliği acık, Cift bant wifi aktif (2.4 ve 5 GHz), USB 3'e 2 tb sabit disk takılı ve bulut hizmeti acık. Son olarak son guncellemesi yapılı durumdadır. Yaklaşık olarak 6 gundur aynı sorunla boğuşmaktayım ve ayrıca wan bolumundeki ayarların tamamını "stabilite" olarak değiştirdim. Bu şekilde gunduz saatlerinde kopma neredeyse olmuyor.Ama akşam ve gece saatlerinde modem yine coşuyor. Bu konuda bilgisi olan veya bu modemi kullanıp bu gibi sorunlarla karşılaşan var mıdır? Şimdiden zaman ayıranlara teşekkur ederim.