Sitenize ve Site İceriğinize Ozel Seo Calışması!
Forumda İlk ve Tek!
Yukselme Garantili!

Forumda ilk ve tek Sitenize ve Site iceriğinize ozel olarak hazırlanan Seo Calışmamızla karşınızdayız!

Uygulayacağımız calışma tamamen sitenize ve site iceriğinize gore ozel olarak belirlenecek ve uyulanacak!

Artık Turkce icerikli sitenizin linklerini dilini bile bilmediğiniz ulke dillerinden iceriğe sahip sitelere anlamsızca ve sitenize zarar verecek halde eklenmesinden bıktınız mı?

- Calışmamızda kullanılan tum siteler, bloglar ve forumlar sadece sizin sitenizin dilindedir. Siteniz Turkce icerikli ise calışmamızda linkleriniz sadece Turkce site, blog ve forumlara eklenir.

Artık Sizin sitenizin iceriği ile hic alakalı olmayan sitelerden backlink almanın size yarardan cok zarar getireceğini anladınız ve bu sacmalıklar icin para vermek istemiyor musunuz?

- Calışmamızda sitenizin linklerinin ve tanıtım yazılarının ekleneceği tum site, blog ve forumlar sadece sizin site iceriğinizle alakalı konular barındıran siteler olacak!

Tamamen Sitenize Ozel Bir Seo Calışması Hayal Edin! Butun Backlinklerinizin Sadece Sitenizin İceriği İle Aynı İceriğe Sahip Yuksek PR Değerine Sahip Sitelerden Alındığını Duşunun!

Şimdi Boyle Bir Calışmaya Sahip Olabilirsiniz!
Forumda İlk ve Tek!

Calışma Detayları

* Site İci ve Site Dışı Seo Analizi

* Anahtar Kelime Analizi

* 100 Adet Yuksek PR Değerine Sahip ve Tamamen Site İceriğiniz ile Uyumlu Forumlardan Tanıtım

* 100 Adet PR6-PR4 Değere Sahip ve Site İceriğiniz ile Uyumlu Bloglardan Makale Yayını

* 250 Adet PR7-PR3 WEB 2.0 Link

* 100 Adet PR8-PR5 .EDU Uzantılı Siteden Tanıtım Yazısı

* 1000 Adet Site İceriğiniz İle İlgili Sosyal Medya Gruplarından Paylaşım

* 1000 Adet Yuksek PR Sosyal İmleme

* 20 Adet Sitenize Ozel Video Hazırlanması ve En Buyuk Video Paylaşım Sitesine Eklenmesi

* 20 Adet Herbiri Farklı IP Uzerinden Oluşturulmuş Paravan Blog Oluşturulması

* Paravan Bloglarınızın Herbirine 10ar Adet Ozgun Makale Eklenmesi

* Paravan Bloglarınızdan Sitenize Link Cıkışı

* %100 Organik Calışma Prensibi

* %100 Kalıcı Backlinkler

Bu İnanılmaz Calışma İnanılmaz Fiyata!

Sadece 100 TL!

ODEME

PAYPAL
BANKA HAVALE-EFT