Web: www.e-paravan.com
Mail: [email protected]
Ozel Mesaj Gonderin
Telefon: İsteyin.​

Merhabalar,

Uzun suredir muşterilerimize seo hizmeti sunmaktayız. Seo hizmeti sağlarken en cok kullandığımız yontem paravan blog yontemi idi.
Bizlerde sadece bu alanda hizmet vermeye karar verdik. Tam anlamıyla yenilendik.

6 kişilik ekibimiz ve tecrubemiz ile, sizlere kaliteli hizmet sunmayı amaclıyoruz.

Paravan Blog Nedir?

Paravan blog sitenizin iceriğine benzer bir platform kurarak, bu platformda yayınlayacağınız ozgun yazılar aracılığıyla ana sitenize kaliteli backlink alma yontemidir.

Paravan Blog Nasıl Kullanılmamalıdır ?

Paravan blog 1 gunde bitirilebilecek bir yapı olamaz. Paravan blog sabır ister, emek ister. 1 gunde oluşturduğunuz yapı sizin yararınıza değil, zararınıza olacaktır.

Aynı yazılar ile oluşturulmuş paravan blogdan pek bir hayır beklenilmemelidir. Her paravanda ki yazılar farklı ve kullanıcıya yonelik olmalıdır. Yani sırf yazı yayınlamış olmak icin yazı eklenmemeli, bunu bir insanın okuyacağını duşunerek kaliteli bilgiler iceren yazılar eklenmelidir. Bu yazıların icerisinde ana sitenizin anahtar kelimeleri mantıklı bir şekilde eklenmeli ve kelimeye linkleme işlemi yapılmalıdır.

Neden Paravan Blog Kullanmalıyım ?
Seo paketleri gibi gecici etki etmez, kalıcıdır. Geleceğe yoneliktir. Surekli devam eden link donuşumu. 0 risk, arama motoru dostu. Tamamiyle sizin. Farklı siteleriniz icin kullanabilirsiniz. Paravanlardan gelicek duzenli hit. Pagerank değerinize katkı. Alexa değerinize katkı. Ne Yapıyoruz ?
Oncelikle sizden ana sitenizi, anahtar kelimelerinizi alıyoruz. Hizmet sonunda size iletilecek bir adet gmail adresi acıyoruz. Ana sitenizin domainine benzer şekilde blogları acıyoruz. Her blog icin ozenle meta alanlarını dolduruyor, doğru temayı seciyor, doğru title veriyoruz. Her gun farklı bloga farklı ozgun makale ekliyoruz. Bu makaleler sektorunuze uygun ve guncel olarak tarafımızdan ozenle yazılıyor. Her makalede capraz linkleme işlemi yapıyoruz. Her makalede mantıklı şekilde anahtar kelimelerinizi geciriyor ve bu kelimelere ana domain ve alt sayfalarınız icin linkleme yapıyoruz. Her gunun sonunda, o gun ki bloga ping gonderiyor, sosyal imleme gercekleştiriyoruz. Hizmet sonunda butun paravanların giriş bilgilerini ve mail bilgilerini duzenli bir şekilde tarafınıza iletiyoruz. Dilerseniz hizmete aynı şekilde devam ediyoruz. Odeme Secenekleriniz Nedir ?
Enpara Ziraat Bankası Paypal Paravan Blogların PR Değerleri Nedir ?

(Bizim Tabirimizle) Capraz Linkleme Nedir ?
Paravan bloglardan link cıkışı sağlarken, direk ana siteye abanmak yerine paravanlar arası link alışverişinde bulunuyoruz.

Ornek;

Oturan Paravan Referansımız:

Fiyatlandırmalar:

---------------------------- Multi Hizmet ----------------------------
e-paravan.com - r10.net - fuub.net - wmaraci.com - iyinet.com

Ornek paravan blog linki ve rapor icin konu altına mesaj bırakmanız yeterlidir.

---------------------- Muşteri Yorumları ----------------------
yektapoyraz' Alıntı:
Paravan Blog oluşturmak gercekten kolay ancak ilk etapta vakit alan bir iş.
Uzun suredir ha bugun ha yarın diye ertelediğim işi baktım olmayacak bir arkadaşa devrettim. Bedel de yuksek değil bir oğle yemeği parası...

Tabi paravan blog oluşturmak kadar ona "asıl" site değeri vermek, duzenli guncellemek de onemli. Arkadaş ile bu konuda bir sıkıntı yaşayacağımı zerre duşunmuyorum. Neticede ticaret yapıyor.

Bazı notlar uzerinden ilerleyeceğim:

- Linkleri ne kadar gec verirsek o kadar iyi. [Ben Aralık 2014 gibi linkleme yapacağım]
- Kopya icerik kullanılmayacak.
- Paravan bile olsa "asıl site" gibi ilgilenmelisiniz.
Genişletmek icin tıkla ...

Biter' Alıntı:
5 farklı site icin anlaşma sağlanmıştır.Arkadaş cok ilgili diğer paravancılara rakip geliyor gibi cok teşekkur ederim..

alpervb1' Alıntı:
Arkadaş guvenilir ve işini duzgun yapmaktadır, bende seo işi ile uğraşmaktayım duzenli bir calışma icin anlaşıldı ve 5 iş verildi.
3unu teslim almış bulunmaktayım tavsiye edebilirim.
İyi calışmalar kardeşim.

teknonet' Alıntı:
60farklı blog hizmeti satın alındı.Umarım hayırlı olur

SemazaN' Alıntı:
60 blog icin anlaşıldı
şimdiden teşekkurler

YusufKISA' Alıntı:
5 farklı blog icin paypal adresinizi pm atın hocam. 1 siparişte ben vereyim.

turkstar' Alıntı:
arkadaştan 60 sitelik bir paket aldım ilerleyen gunlerde yazarım rapor vb durumları...

KAPANCI' Alıntı:
5 paravan blog icin anlaşma yapıldı, sağolsun kendisi cok yardım sever.

ckuforum' Alıntı:
60 paravan iş verildi

avokado' Alıntı:
Sipariş verildi. ilgili bir arkadaş.

mybjk' Alıntı:
Sipariş gecildi, teşekkurler...