Selam millet. Ben modemimden cok şikayetciyim, Superonline'ı aradım değişim icin 150 TL para isteme ihtimalleri var. Ben de madem oyle gider kendime bir modem alırım dedim. Daha once bir konu acmıştım, TeamSpeak 3'den 5 dakikada bir kopmalar oluyor sonra tekrar bağlanıyor ve H1Z1'e girmeyi denerken hata veriyor. H1Z1 destek ile iletişime gectim, once onlar sorunun modemden kaynaklandığını soylediler. Sonra buraya actığım konuya yanıt geldi, aynı şekilde sorun modemle ilgili dendi. Biraz araştırayım dedim aynı modemle sorun yaşayan başkaları da varmış. Bu arada modem HUAWEI HG 253. Sonuc olarak yeni bir modem alacağım ama neye gore almalıyım bilemiyorum. Bağlantıyı ethernet kablosuyla sağlayacağım. Superonline fibernet kullanıcısıyım. İndirme hızı kac Mbps tam emin değilim (25-35 arası) ama Steam uzerinden oyunları saniyede 3 Mb ile indiriyorum. Bana hız kesintisi veya başka sorun yaşatmayacak, uzun sure idare edecek bir modem onerebilirseniz cok mutlu olacağım. Butce 150TL maksimum ancak ne kadar ucuz olursa benim icin o kadar iyi. Yani F/P modem diyebiliriz Biraz uzun oldu ama bu konu benim icin onemli. Vaktinizi ayırdığınız icin teşekkur ederim.