ATABEY' Alıntı:
arkadaş 4 adet silver paketımı hızlı şekilde teslım ettı. umarım faydasını gorurum. hayırlı ısler
Genişletmek icin tıkla ...
harkarn' Alıntı:
Calisma cok hizli ve titiz bir sekilde yapilmis, Rapor gayet net. Diger sitelerim icin de hizmeti satin almayi dusunuyorum. Tavsiye ederim.
YusufKISA' Alıntı:
Gold paket alındı hızlı raporlama.
Teşekkurler.
max35' Alıntı:
rapor teslim alındı, işini ozenli yapan bir arkadaş teşekkur ederim
Seodeveloper' Alıntı:
bu arkadaşla daha once calışmıştık forum dışında şimdi yine calısıyoruz bir paket alındı super tşk ederim
Kirkhammett' Alıntı:
Arkadaş sağolsun calışmayı yaptı bakalım ileriki gunlerde etkisini goreceğiz.
thef_heart21' Alıntı:
İlgine teşekkur ediyorum. Hızlı ve guzel bir calışma olmuş.
BLuETRoY' Alıntı:
Arkadaş raporu gonderdi, soylediği gibi calışmayı yapmış ve paylaşmış. Bakalım ileriki gunlerde etkisini gostermeye başlar herhalde.
GirindirNet' Alıntı:
Arkadaş hızlı bir şekilde calışmayı tamamlayıp raporu yolladı bugun teşekkur ediyorum kendisine.
acupato' Alıntı:
2 site icin Calisma yapildi, raporlar teslim alindi. isi bilen ilgili bir arkadas. Tekrar calismak dilegiyle
seofix' Alıntı:
Verilen calışmanın raporu zamanında teslim alındı Guzel bir calışma
Odememi yaptım ertesi gum iş teslimatı yapıldı raporlar gayet yeterli acıklamalarla dolu en kısa zamanda diğer sitelerimede iş alımı yapıcam başarılarınızın devamını dilerim ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkur ederim.
ennes' Alıntı:
Daha once bu kadar hızlı iş yapan birine denk gelmemiştim. Calışma icin teşekkur ederim, kısa zaman sonra tekrar calışmak istiyorum. İyi calışmalar.
jacqual' Alıntı:
Vermiş olduğum sitelerden 1 tanesine yapmış olduğun calışmada ilk gun icin ortalama % 5-10 arasında trafik artışı gozlemledim. Bunu da analytics hesabımdan goruyorum. Hızlı işcilik ve hızlı raporlama icin teşekkurler. Diğer site icin yapacağın calışmaları ve raporlarını bekliyorum. Emeğin icin teşekkur ederim kardeşim.
seosoft' Alıntı:
arkadaşı tavsiye ediyorum şidddetli işini ehli cok işe yaradı 3 paket farklı siteler icin alındı