Kalan Sipariş Adedi 0/5

Kontenjan Dolmuş Olup Alımlar Bitmiştir. Yeni Kampanyamız http://forum.iyinet.com/backlink-al...-kisiye-yukselme-garantisi-yeni-kampanya.html

Hedef Kelimenizde Başarı İcin Tek Paket İle Yukselin!

Sosyal link borsasında bahsi gecen bu emekteki hizmetler bu fiyatın 3 katından aşağı değildir. Tanıtım amacımızdan boyle bir yol secip sonraki paketlerimizin bu fiyatın cok uzerinde olacağından emin olabilirsiniz. Temennimiz, tanıtım fiyatıyla yukselen muşterilerimizin daha sonra da calışma konusunda bizi tercih etmesi olacaktır.

Calışmalarımız ilk dakikadan itibaren hedef kelimenizde etkisini gostermeye başlayacaktır. Malum indexlenme, cozumlenme, zaman sureci derken bu surec guclenerek devam edecektir ve hedef kelimede arkanızda guclu bir donanım olacağının garantisini veriyoruz.

Başarı İcin Tek Paket Calışmalarımız

1 Adet Kendi Web Sitemizde Ozgun Makaleniz Yayınlanır

Makaleyi tarafımızca yazabiliriz. Bu ucret +5 TL şeklinde işlenecektir. Makale konusunda baştan savma makale verecekseniz etki gorme acısından kesinlikle ya bir yazar arkadaşa, ya da bize yazdırınız.

100 Wiki Tanıtım Sitesine Ozgun Makaleniz Yollanır

Burada makale işleyişi kendi yaptığımız olumlu sonuclarla filtrelenmiş wiki sitelerine ozen gosterilmiştir.

5 Temiz Blog Sitesinde Ozgun Makaleniz Yayınlanır

Kendi kullandığımız yontemlerce olumluluk testini başarıyla gecmiş blog siteleri hakkını iyi bir şekilde eda edeceğine inandığımız temiz bloglardan makale cıkışları.

Bloglarda uygulayacağımız sistem 2 link cıkışı ve bir fotoğraf uzerinedir.

5 PR li Kaliteli Turkce Forum Sitelerine El İle Tanıtım Yazısı Yazılır

Burada 20 olarak secilmesi daha once 100 - 300 gibi yuksek rakamlarla tutunan projeler, google index kayıtları goz onune alındığında hic bir zaman bu rakama erişemediği tecrubelerle sabittir. Bu yuzden guncel, anında index ve cıkışından fayda alınabilecek amactaki forumlar işaretlenmiştir.

EDU, GOV, BEL.TR Turkce Siteleri Ziyaretci Defter Kaydı Yapılır

Ziyaretci defterlerinin işlenmesi uzun bir surece dayandığı uzere meyvesinin guzelliği dalga dalga etki edecek ve bu meyvenin tadı sizi ilerleyen sureclerde daha memnun edecektir.

En İyi 50 Who is Backlink Sitesinden Link Verilir

Azı karar coğu zarar diyerek bu konuda ispatlanmış doğrular uzerine daha fazla konuşmaya gerek olmadığını duşunuyoruz.

Sosyal Medya Calışması Yapılır
* Twitter Link Verme
* Tumblr Link Verme

Populer Video Sitelerinden Backlink Calışması Yapılır
*Youtube

Başarı İcin Tek Paket Calışmalarımız Google tarafından spam riskine karşı 1 gunde değil 3 gune yayarak yapılmaktadır. Bu 3 gunun sonunda ayrıntılı raporlar tarafınıza ulaştırılacaktır.

Tekrarlayarak, Bu Calışmaların Tumu Tanıtım Amaclı Sadece 5 Kişiye 10 TL dir.

- Odeme Yolları -

Misli
Ziraat Bankası

İyinet Dışı ve Daha Fazla Bilgi İcin

GSM : 5066372783

Online suremiz oldukca yuksektir. Her dakika bize ulaşmanız mumkundur.