1000 EDU Siteden Muhteşem
Makale Backlink Calışması
Google'ın En Sevdiği İki Backlink Ceşidini
Sizin İcin Tek Calışmada Topladık!
Google'ın En Sevdiği ve Guvendiği Siteler Olan EDU Sitelerden Google'ın En Sevdiği Backlink Yontemi Olan Makale İcinden Anahtar Kelimeleriniz ile Alınan Backlink'leri Bir Araya Getirdik.
Sitenizi Sıkı Tutun Cunku Bu Calışma Sonrası Ucuşa Gececek.
Calismamizda once siteniz ile alakali SEO uyumlu 1 adet tanitim yazisi hazirliyoruz. Sonrasinda 1000 Kaliteli EDU Sitede icinde sitenize 3 farkli anahtar kelimeniz uzerinden link verdigimiz tanitim yazinizi yayinliyoruz.
1000 Kaliteli EDU Site ve SEO Uyumlu Yazilmis Tanitim Yazisi Ile Artik Guncellemelerden Korkmaniza Gerek Yok!
Son Guncellemede Dalgalanmadan Kotu Etkilenen Siteler İcin, Sıra Kaybı ve Anahtar Kelimesinde Gerilere Duşen ve Tekrar Yukselmek İsteyen Siteler İcin, TrustRank Değeri Duşuk Olan Siteler İcin, Tekil Hiti Az Olan Siteler İcin, PageRank Almak İsteyen Siteler İcin, Alexa Değeri Yuksek Olan ve Duşurmek İsteyen Siteler İcin, Arama Sonuclarında Surekli Yerinde Sayan ve Bir Turlu Sayfa Atlayamayan Anahtar Kelimeler İcin Muhteşem Bir Calışma!
* 1000 Adet Kaliteli EDU Site
* SEO Uyumlu ve Sitenize Ozel Yazilmis Tanitim Yazisi
* Tanitim Yaziniz Icinden 3 Anahtar Kelimeniz Ile Sitenize Verilen Muhtesem EDU Backlinkler
* Anahtar Kelime Bazli Yukselis
* PageRank ve TrustRank Kazanimi
* Alexa Degerinizde Hizli Dusus
* Tekil Hitlerinizde Artis
* Google Panda & Penguin Dostu Calisma Sistemi
* Yeni Siteler Icin Dahi Guvenle Kullanilabilir Organik Uygulama
* 1 Hafta Icinde Ayrintili Rapor Ile Teslim
Muhtesem EDU Backlink Calismasi Muhtesem Fiyata Sadece 50 TL
ODEME
PAYPAL
BILYONER